texttasy logo

Informatie

  • Texttasy
  • Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Texttasy review

Rapid '54 review

Iedereen zal er wel minstens één keer in zijn of haar leven over nagedacht hebben. Iemand een berichtje sturen zonder dat diegene erachter kan komen wie het geweest is. Ben je ergens achter gekomen en wil je diegene waar het over gaat inlichten? Of wil je een vriend of familielid eens goed in de maling nemen? Texttasy geeft je de optie om anoniem een SMS te versturen. Via de website kun je kiezen wat er bij “afzender” staat, het nummer dat het bericht moet ontvangen en wat je zelf wil zeggen tegen diegene.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Texttasy

Texttasy staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,5 / 5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

” Mijn bericht werd al snel bij ontvanger afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met de service ” – Tevreden klant (John)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 100% anoniem
  • Jij bepaald de afzender
  • Privacy staat voorop
  • Verzin zelf je bericht

Privacy staat voorop

Als je anoniem een SMS wil versturen via Texttasy, gaat dat 100% anoniem. De ontvanger zal nooit erachter komen van wie het bericht komt, tenzij jij jezelf zou verraden.
Daarnaast staat jou privacy voorop. Als je een bericht wil versturen hoef je geen gegevens achter te laten en alle informatie wordt na een zeer korte duur automatisch uit het systeem van Texttasy verwijderd.

Stuur nu jouw anonieme sms
anoniem een sms versturen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Texttasy je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Element Logic en Stip-t.

Bekijk de reviews van deze bedrijven