texttasy logo

Informatie

  • Texttasy
  • Dienstverlening
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Texttasy review

Rapid '54 review

Texttasy helpt jou om een bericht te sturen zonder dat iemand ooit zal weten dat dit van jou kwam, het is 100% anoniem. In de huidige wereld waarin er steeds meer connectie is wordt de vraag naar anonimiteit des te groter. Je zal er vast al eens over nagedacht hebben: “Ik wil iemand wat vertellen zonder dat ze weten dat het van mij kwam”. De enige manier hoe iemand er achter komt dat je Texttasy gebruikt hebt, is wanneer jij het ze vertelt. Texttasy geeft je de optie om anoniem een SMS te versturen. Bij Texttasy staat jouw privacy voorop, alle informatie die jij invoert wordt binnen een korte tijd verwijderd van hun servers. Op deze manier waarborgen ze jouw identiteit.

Er zijn tal van redenen om Texttasy te gebruiken. Je kan een kennis geheim inlichten over iets wat je te weten bent gekomen, je kan je crush stiekem vertellen dat je hem of haar leuk vindt of een vriend/familielid eens goed in maling nemen. De mogelijkheden zijn zo breed als jij wilt dat ze zijn.

De basisprijs van Texttasy is € 1,40 voor een basisbericht. Mocht dit bericht meer dan 160 tekens zijn dan zal de prijs lichtelijk stijgen. De prijs wordt altijd van te voren duidelijk aangelicht, daarom durven wij Texttasy een betrouwbare service te noemen.

Beoordeling Texttasy

Texttasy staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4.5/5 op basis van meerdere reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Mijn bericht werd al snel bij de ontvanger afgeleverd. Ik ben zeer tevreden met de service en de anonimiteit” – Tevreden klant (John)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • 100% anoniem
  • Jij bepaald de afzender
  • Duidelijke prijsafspraken
  • Privacy staat voorop
  • Verzin zelf je bericht
  • Zeer makkelijk te gebruiken

Privacy staat voorop

Als je anoniem een SMS wil versturen via Texttasy, gaat dat 100% anoniem. De ontvanger zal nooit erachter komen van wie het bericht komt, tenzij jij jezelf zou verraden.
Daarnaast staat jouw privacy voorop. Als je een bericht wil versturen hoef je geen gegevens achter te laten. Daarnaast zorgen wij er voor dat alle informatie na een zeer korte tijd automatisch uit het systeem van Texttasy verwijderd worden. Hiermee waarborgen wij jouw privacy. Zo kan je anoniem een SOA melden of een WhatsApp blokkering omzeilen zonder dat de ontvanger weet dat het bericht van jou komt.

Stuur nu jouw anonieme sms
anoniem een sms versturen
Anoniem SMS

Hoe werkt het?

Iedereen kan een anonieme SMS versturen bij Texttasy. Het is hebben het zo gebruiksvriendelijk gemaakt dat iedere leeftijd onze service kan gebruiken. Zo kan iedereen gebruik maken van teaxttassy:

Stap 1. Kies een naam

De verzender, jij, kiest wie de SMS ontvangt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen welke naam er onder het bericht gezet wordt. Onze standaard afzender is ‘Anoniem’, maar dit kan vervangen worden aan de hand van wat jij wilt. Zo kan je er voor kiezen dat iemand een bericht ontvangt van ‘Cupido’ dat jij hun perfecte match bent. Als je iemand in de maling wil nemen kan je een bericht sturen dat iemand helaas is gezakt voor zijn examen, of een leuke prank uithalen voor een vrijgezellenfeestje als je beste maat gaat trouwen: “Sorry, uw pak is gestolen”.

Stap 2. Kies de ontvanger

Deze stap is super simpel. Vul het telefoonnummer in van degene die jij een SMS wilt sturen onder ‘ontvanger’. Hier kan je de keuze maken tussen Nederland én het buitenland.

Stap 3. Schrijf het bericht

Hierin vul je het veld in van het bericht wat je wilt sturen. Kijk er voor uit dat je niet woorden gebruikt die je zelf altijd gebruikt, hiermee kan je weggeven dat het bericht van jou komt. Dan is het niet meer 100% anoniem!

WhatsApp blokkering omzeilen

Ja, het is mogelijk om iemand een bericht te sturen die jou heeft geblokkeerd op WhatsApp. Dit kan door gebruik te maken van de 100% anonieme SMS van Texttasy. Het is natuurlijk nooit fijn dat iemand je blokkeert op WhatsApp, wat de reden ook is. Alsnog wil je ze wat sturen maar je nummer is ook geblokkeerd op andere plekken. Dit is waar Texttasy jouw kan helpen. Doordat se SMS die gestuurd wordt niet vanaf jouw telefoon komt wordt die niet opgevallen door het beveiligingssysteem van degene waar je het bericht heen wil sturen. Hierdoor krijg je alsnog de boodschap bij degene die je wilt bereiken!

Zoals wij al eerder aangeven: anoniem is ook écht anoniem bij Texttasy. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat iemand er achter komt dat het bericht van jou af komt!

Anoniem SMS'en
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Texttasy je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Element Logic en Stip-t.

Bekijk de reviews van deze bedrijven