leanforms logo

Informatie

 • LeanForms
 • Digitale formulieren maken
 • Minervum 7068 C, 4817 ZK, Breda
 • Opgericht in 2010
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

LeanForms review

Rapid '54 review

LeanForms is een software waar men zelf digitale formulieren mee kan bouwen. Alle informatie en formulieren rondom bedrijfsprocessen worden samen in één systeem gezet. Hierdoor wordt het werk geoptimaliseerd en zitten er veel voordelen aan het gebruik van LeanForms. Zo bespaard een slim formulier tijd, omdat er voorkomen wordt dat meerdere formulieren ingevuld moeten worden. Ook worden bedrijfsprocessen zoals registraties, gedigitaliseerd. Dit zorgt voor een zeer efficiënte workflow en bespaard opnieuw veel tijd.

Daarnaast is de informatie is op één centraal punt te vinden. Hiermee voorkomt een digitaal formulier van LeanForms ervoor dat fouten worden gemaakt. Het systeem is namelijk ten alle tijden up-to-date.


Kortom, digitale formulieren van LeanForms voorkomen fouten, besparen tijd en zorgen voor automatisering.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling LeanForms

LeanForms staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,7 / 5 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling LeanForms

“De kwaliteit afgezet tegen de kosten ben ik van mening dat het een gebruiksvriendelijk programma is die een organisatie helpt met het maken van een professionaliseringsslag op een relatief eenvoudige manier.” – Tevreden klant (René)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Hoge kwaliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Goede service
 • Juiste prijs-kwaliteit
 • Uitstekende resultaten
 • Prettige communicatie

Digitale formulieren maken

Makkelijk zelf te maken

LeanForms zorgt door middel van digitale formulieren ervoor dat processen worden versneld. De software is zeer gebruiksvriendelijk, doordat er gewerkt wordt met een drag and drop systeem. Dit zorgt ervoor dat men eenvoudig zelf de nodige formulieren aan kunt maken. Wanneer een bedrijf gaat starten met het gebruik van LeanForms, dan wordt er een kleine training gegeven. Zo zorgt LeanForms ervoor dat de digitale formulieren zo optimaal mogelijk worden gebruikt.

Maak je eigen formulier!
digitale formulieren
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als LeanForms je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je software verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bankr en Follower123. 

Bekijk de reviews van deze bedrijven