logo Bankr

Informatie

  • Bankr
  • Financiële dienstverlening
  • 3 Lower Thames St, London EC3R 6HA
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bankr review

XTRN-IT review

Via de website van Bankr kun je als consument of ondernemer eenvoudig financiële middelen met elkaar vergelijken. Ook lees je de ervaringen van anderen en hoe zij in bepaalde situaties handelden. Op het eerste oog krijg je een overzicht van alle financiële aanbieders in een tabel. Denk bij deze aanbieders aan de ING, Santander en DeGiro.

Wat Bankr goed doet is dat zij alle potentiële aanbieders voor jou op een rij zetten. Zo zie je in één keer wat alle opties zijn. Op basis van deze groep maakt Bankr een top 3 of top 10 die volgens hun het meest geschikt zijn voor jou en je situatie. Daar blijft het echter niet bij. Bij elke optie wordt uitgebreid gekeken naar alle voordelen, maar ook naar de nadelen. Uiteindelijk blijven alleen de beste matches over.

Beoordeling Bankr

Bankr is een bewezen vertrouwde instantie die volgens de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten is opgezet. Ze hebben daarnaast partners in partijen als Santander en Moneyou. Vanuit de klantenbeoordelingen die zij online krijgen halen zij een score van 8,9/10.

Meest gewaardeerde beoordeling

Na veel onzinsites kwam ik op Bankr uit wat me betrouwbaar leek, en dat was ook zo omdat ze verschillende lening sites bespreken. 2500 euro krediet gekregen met weinig rente. – S. Willems

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Onafhankelijk vergelijken
  • Toegankelijk
  • Data en informatie altijd up-to-date
  • Voor- en nadelen besproken
  • Handige rekentool
  • Helder

Bankr in het kort

Breed financieel advies
Bekijk de beste brokers!
Bankr
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bankr je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vergelijkingssites op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vergelijkingssites kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende vergelijkingssites onze diensten uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is CNC Nederland.

Bekijk de reviews van deze bedrijven