drankbezorgd.nu

Informatie

 • Drankbezorgd.nu
 • Digitale nachtwinkel
 • Levert in heel Zuid-Limburg
 • Bezorgen binnen 30 minuten
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Drankbezorgd.nu review

XTRN-IT review

Drankbezorgd.nu is een digitale nachtwinkel met een breed assortiment.

Ze bezorgen frisdrank, mixdranken, wijn en bier. Ook voor de lekkere trek staan ze klaar met een breed assortiment aan chips, snoep en zelfs cup-a-soup. Naast kleine snacks, drank en mixdranken kunnen zij ook condooms, aanstekers, tabak en rookbenodigdheden binnen 30 minuten bij je bezorgen.

Ze werken zeer flexibel en kunnen vrijwel overal leveren. Ze staan altijd klaar voor hun klanten en zijn telefonisch goed bereikbaar.

Beoordeling Drankbezorgd.nu

Drankbezorgd.nu is voor veel mensen de go to webshop voor hun drankbezorging. Zij maken veel mond-op-mond reclame en laten vaak aan de bezorgers weten dat zij tevreden zijn over de service. Ook online zijn positieve reviews te vinden.

Meest gewaardeerde beoordeling

”Zo blij dat jullie zo snel bezorgen, jullie hebben onze avond gered!” – Aldus een tevreden klant van Drankbezorgd.nu

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Handige digitale nachtwinkel
 • Groot bezorggebied
 • Scherpe prijzen
 • Snelle bezorging (binnen 30 minuten)
 • Groot assortiment
 • Gebruiksvriendelijke website

Waar bezorgd Drankbezorgd.nu?

Drankbezorgd.nu staat klaar voor iedereen die drank wilt bestellen in Zuid-Limburg.

Ze bezorgen binnen een half uur in de volgende plaatsen: Geleen, Beek, Sittard, Maastricht-Airport, Stein, Urmond, Elsloo, Sweikhuizen, Schinne, Munster-Geleen, Puth, Windraak, Ulestraten, Einighausen, Limbricht, Born,Buchten en Holtum.

Bestel je drank direct!
drank bestellen zuid-limburg
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Drankbezorgd.nu je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Afvalcontainers Noord Holland en UrbanFlex.

Bekijk de reviews van deze bedrijven