logo afvalcontainers noord holland

Informatie

 • Afvalcontainers Noord Holland
 • Verhuur
 • Processorstraat 3, 1033 NZ Amsterdam
 • Opgericht in 2013
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Afvalcontainers Noord Holland review

XTRN-IT review

Afvalcontainers Noord Holland is dé plek voor het huren van afvalcontainers in de regio Noord Holland. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten containers. Zo kunt u terecht voor bouwafvalcontainers, grofvuilcontainers, groenafvalcontainers en nog veel meer. Alle containers worden geleverd op basis van afvalsoort, formaat en dag van plaatsing.

Het plaatsen van de container wordt ingepland door afvalexperts. Dit gebeurt op de gewenste datum en locatie. De container wordt vol opgehaald en kan, wanneer geplaats, vier weken blijven staan. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Ook voor het ophalen kiest u zelf een datum en tijd zodat het voor u goed uitkomt.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Afvalcontainers Noord Holland

Afvalcontainers Noord Holland staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Feedback Company hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 8,8 / 10 op basis van meer dan 781 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Container werd op afgesproken tijd geleverd en snel opgehaald nadat ik dit heb gemeld op de site.” – Tevreden klant (Heleen)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levertijd
 • Klantvriendelijk
 • Juist geplaatst
 • Grote collectie
 • Goede communicatie
 • Vol opgehaald

Containers huren in heel Nederland

Afvalcontainers in Amsterdam

Bent u opzoek naar afvalcontainers in Amsterdam? Dan bent u bij Afvalcontainers Noord Holland aan het juiste adres! Echter, het bedrijf heeft samenwerkingen met verschillende partners in heel Nederland. Hierdoor kunt u niet alleen afvalcontainers in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar huren, maar ook in andere delen van het land. Via de website kunnen de containers op ieder moment worden besteld. U ontvangt de afvalcontainer op werkdagen binnen 24 uur.

Bekijk de webshop
afvalcontainers Amsterdam
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Afvalcontainers Noord Holland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende verhuur bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere De Goedkope Verhuizer en Cargo Care

Bekijk de reviews van deze bedrijven