Stairlux

Informatie

 • Stairlux
 • Maatwerk trappen
 • Voltweg 10, 8071 CZ Nunspeet
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Stairlux review

XTRN-IT review

Stairlux is een vaardig meester in op maat gemaakte luxe trappen. Bij dit bedrijf vind je de ideale ‘standaard trappen’, perfect voor zowel nieuwbouw- als verbouwprojecten. Stairlux biedt maatwerk en topkwaliteit. Voor diegenen die iets unieks zoeken dat perfect past bij hun woning, heeft het team exclusieve oplossingen die elke woning een speciale uitstraling geven.

Hun aanbod bestaat niet alleen uit de trap zelf, maar ook uit het volledige ontwerp, inclusief balustrades en trapleuningen. Klanten kunnen kiezen uit elegante balustrades van puur eikenhout of een chique combinatie van hout en glas. De houten trapleuningen zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren, aangepast aan individuele voorkeuren.

En voor degenen die benieuwd zijn of een stalen trapleuning past bij hun interieur, staat het bedrijf klaar om samen de mogelijkheden te verkennen. Met eindeloze opties zorgt het bedrijf ervoor dat elke trap perfect aansluit bij de stijl van de klant zijn of haar huis.

Beoordeling Strairlux

Klanten van Stairlux laten online enthousiast blijken hoe blij ze zijn voor hun oog voor detail, professionalisme en kwaliteit.

Meest gewaardeerde beoordeling

Stairlux staat bekend om hun prachtige producten. De trappen die wij hebben laten installeren, zijn ware blikvangers in ons huis. De uitstekende afwerking van het eikenhout, de aandacht voor detail en de voortreffelijke klantenservice na aankoop hebben enorm bijgedragen aan onze uiterst positieve ervaring. Voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit, zou ik zonder twijfel aanbevelen om contact op te nemen met STAIRLUX.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Diverse keuzes aan stijlen
 • exclusieve trappen
 • 100% maatwerk
 • Voor aannemer en particulieren
 • Snelle levering
 • Scherpe prijzen
 • Hoge kwaliteit

Jarenlange ervaring

Voor Stairlux zijn er een hoop dingen belangrijk, onder andere het persoonlijk contact met de klant. Of u nu een particulier bent of gewoon een aannemer voor een enorm project. Bij Stairlux staan ze dicht bij u om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat betekent bijvoorbeeld dat er ruim gespard word over de ‘look & feeling’ van de trap en natuurlijk geadviseerd worden in samenstelling.

Daarnaast hebben we ook experts met kennis over hout, die zelf actief zijn in het monteren van trappen. Dit houdt in dat we deskundig zijn over zowel het materiaal als ons eindproduct.

Bekijk het aanbod
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Stairlux je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor het onderwerp ‘bouw’ op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor een bouwbedrijf kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere bouwradius en smartbouw experts

Bekijk de reviews van deze bedrijven