Klement logo

Informatie

 • Klement Rentmeesters
 • Dienstverlening
 • Rijksweg 4, 6271 AE Gulpen
 • Opgericht in 2014
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Klement Rentmeesters review

XTRN-IT review

Klement Rentmeesters is opgericht in 2010 en focust zich op landgoederen en de herbestemming van erfgoed. Als rentmeester beschikken de medewerkers van Klement Rentmeesters over veel expertise. Veel diensten worden er aangeboden bij Klement Rentmeesters. Voorbeelden hiervan zijn makelaardij, beheer en exploitatie, herbestemming, subsidies en grondzaken. Bij deze dienstverleningen staan het behoud van cultureel erfgoed en het inpassen van nieuwe landgoederen in de omgeving centraal.

Klement Rentmeesters helpt eigenaren en beheerders van bijzonder landelijk erfgoed bij de ontwikkeling en duurzame instandhouding van hun kostbare bezit. Van marktverkenning, conceptontwikkeling tot realisatie: Klement Rentmeesters helpt hun opdrachtgevers in Limburg, België en Duitsland graag!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Echt een topper deze man, hij heeft zich alle tijd voor me genomen en zodoende nu de 1ste keer geslaagd.
zeker een aanrader.” – Tevreden klant (Bryan)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Breed aanbod dienstverlening
 • Jarenlange ervaring
 • Expertise
 • Gepassioneerd
 • Enthousiast

Herbestemming erfgoed

Wanneer u een gebouw of monument bezit dat cultuurhistorische waarde heeft, maar leegstaat of niet gebruikt wordt, kunt u kiezen voor herbestemmen. Professioneel inzicht kan nuttig zijn bij het herbestemmingsproces. Klement Rentmeesters heeft overzicht en inzicht in de wereld van herbestemming erfgoed en helpt u graag bij dit proces. Met al meer dan een kwart eeuw ervaring met het opstellen van herbestemmingsonderzoeken bent u bij Klement Rentmeesters bij het juiste adres.

De bouwkundige staat van het monument, de mogelijke nieuwe functies van het monument, de planologische haalbaarheid en de financiële haalbaarheid van de herbestemming zijn voorbeelden van de dienstverlening van Klement Rentmeesters bij het herbestemmingsproces. Verschillende gebouwen en monumenten van cultuurhistorische waarde zijn door Klement Rentmeesters voorzien van herbestemming.

Bezoek de website!
klement
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Klement Rentmeesters je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Driving school Maastricht en Rijschool Breda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven