logo Driving School Maastricht

Informatie

  • Driving school Maastricht
  • Rijschool
  • Weerterveld 75, 6231 NC Meerssen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driving school Maastricht review

XTRN-IT review

Driving school Maastricht biedt al meer dan 50 jaar rijlessen aan in Maastricht en omstreken. Deze rijschool heeft al veel studenten mogen helpen met het behalen van hun rijbewijs. Ze bieden rijlessen aan in zowel schakel- als automaat auto’s met als grootste doelgroep studenten in Maastricht.

Bij Driving school Maastricht leer je de verschillende vaardigheden die je nodig hebt voor het behalen van je rijexamen. Samen met je persoonlijke coach wordt er een pakket op maat gemaakt om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken. In tegenstelling tot vele andere rijscholen biedt driving school Maastricht lessen aan van 60 minuten in plaats van 50 minuten.

Er zijn veel verschillende aanbieders van rijscholen in Maastricht. Hieronder kan je de reviews lezen van geslaagde oud-studenten. Tevens biedt driving school Maastricht een proefles aan waarna een pakket op maat gemaakt zal worden.

Beoordeling Driving School Maastricht

Driving School Maastricht heeft op hen Google profiel meer dan 20 reviews ontvangen. Alle beoordelingen waren 5 sterren waard. Zij hebben deze score dus ook als gemiddelde.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer aan te bevelen rijschool. Geweldige tips om het leerproces gemakkelijker te maken. Geduldige, behulpzame, vriendelijke maar nog steeds strikte instructeurs. Ik ben zo dankbaar dat ik met hen heb geleerd en ben voor de allereerste keer geslaagd voor mijn examen” – K Takacs

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Engelse lessen
  • Pakket op maat
  • Persoonlijke coach
  • 60 minuten rijles
  • Geschakeld of automatisch
  • Mannelijke en vrouwelijke instructeurs

Lessen in het Engels

Ideaal voor expats en studenten
Proefles aanvragen!
Driving School Maastricht
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driving School Maastricht je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Rijschool Breda en 046 Rijopleidingen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven