Logo topmozaiek24

Informatie

  • Topmozaiek24
  • Tegelmaker
  • Postbus 245, 6170 AE, Stein
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Topmozaiek24 Review

XTRN-IT review

Topmozaiek24 is één van de grootste spelers in de wereld van mozaïektegels en tegel strips. Hun tegels zijn wereldwijd te koop. Ook leveren zij aan consumenten, groothandel, speciaalzaken, tegelzetters en bouwmarkten. Ook handelaarsaanvragen zijn bij Topmozaiek24 meer dan welkom.

Topmozaiek24 hanteert een zeer strenge controle van begin- tot eindproduct. De medewerkers zoeken zelf de stenen uit en zijn aanwezig tijdens de productie. Zo kan het bedrijf altijd de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen.

Daarnaast is Topmozaiek24 officieel verdeler van het merk Estile Mosaico en kan jou bijstaan met deskundig advies.

Beoordeling Topmozaiek24

Topmozaiek24 staat op Google genoteerd met enkele reviews. Hiermee behalen zij een score van 5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ik heb en tijdje gezocht naar de juiste betegeling voor mijn nieuwe badkamer. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Topmaziek24, waar ik een prachtige betegeling tegenkwam. Levering was snel en service uitstekend!”
–Tevreden klant (Jordy K.)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Transparant
  • Snelle communicatie
  • Deskundig
  • Klantgericht
  • Veel ervaring
  • Vakkundig

De hoogste kwaliteit mozaïektegels

Keuze uit een ruim assortiment

Als je kiest om jouw mozaïek tegels bij Topmozaiek24 aan te kopen, dan ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Op de website is een ruime keus tussen mozaïek tegels, matjes tegel strips en medaillons. Na aankoop van de tegels heb je 14 dagen de mogelijkheid om het te retourneren. Topmozaiek24 vindt de persoonlijke ervaring die iemand met het bedrijf heeft erg belangrijk. Daarom doet Topmozaiek24 er alles aan om jou een tevreden klant te maken/houden. Daarom hanteert het bedrijf een kwaliteitsgarantie. Dit betekent: niet goed, geld terug. Bij Topmozaiek24 ben je aan het juiste adres voor mozaïek tegels.

Bekijk de collectie
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Topmozaiek24 je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere Bouter is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven