El Gaucho Rotterdam

Informatie

  • El Gaucho Rotterdam
  • Vrije tijd
  • Van Vollenhovenstraat 58, 3016 BK Rotterdam
  • Reviewscore: 4,5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

El Gaucho Rotterdam review

XTRN-IT review

El Gaucho is een Argentijnse Steakhouse die gelegen is in Rotterdam. Wanneer je op zoekt bent naar de perfecte steak in een perfecte stad, dan is El Gaucho Rotterdam het restaurant wat nu bovenaan je lijstje moet staan. El Gaucho heeft de laatste jaren een reputatie opgebouwd door enkel met vlees te werken wat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Daarnaast moet de service matchen bij het eten, ook van uitmuntende kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar een Argentijns restaurant in Rotterdam dan ben je op zoek naar El Gaucho.

Zo garandeert El Gaucho dat er voor iedereen wat te eten is via hun uitgebreide kaart. Deze kaart is gericht op de Argentijnse keuken met een specialiteit op hoogstaande steaks en grillgerechten. Vandaar dat de kaart veelal bestaat uit steaks. Naast steaks heeft El Gaucho ook uiteenlopende visgerechten en fajita’s. Zo is er voor ieder wat wils. Wij raden iedereen aan om eens een kijkje op het menu van El Gaucho te nemen.

Beoordeling El Gaucho

Restaurant El Gaucho is op meerdere websites te vinden, waar mensen recensies achter kunnen laten. Zo heeft het restaurants recensies bij Google Review, Tipadvisor, Quandoo en The Fork. Op al deze sites krijgt El Gaucho een gemiddelde score van 4,5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer goed en degelijk vlees. De ossenhaas met gamba’s is een absolute aanrader. Side dishes waren iets minder. Vlees wordt al sissend geserveerd. Vriendelijke en snelle service. Momenteel wordt er ook goed omgegaan m.b.t. Covid19.” – Jimmy Özkan

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • De perfecte steak

  • Uitmuntende service
  • Breed assortiment
  • Vriendelijk personeel
  • Leuke sfeer
  • Vlotte bediening

Over Restaurant El Gaucho

Bij Restaurant El Gaucho staat sfeer en beleving altijd hoog in het vandaal. Door middel van hun Argentijnse steak specialisme kan je hier altijd goed en zalig eten. Bij het bezoeken van de Restaurant El Gaucho willen ze je ook een echt Argentijns gevoel meegeven en dit valt te merken in hun bediening en sfeer.

Omdat de menukaart gericht is op de Argentijnse keuken zal je vooral steaks en grillgerechten vinden op de menukaart. Hierbij kan je denken aan entrecote, kogelbiefstuk, ossenhaas filet en nog veel meer! Tevens heb je ook altijd de keuze uit de grootte je steak. Deze lopen uit een van 250 gram tot 400 gram.

Bekijk Restaurant El Gaucho
Steak
Steak

Ervaar de ultieme service

El Gaucho bezorgt meer dan enkel een avond met heerlijk eten. Ze zorgen er voor dat dit heerlijke eten gecombineerd wordt met een uitmuntende service. Door de ervaringen van klanten van El Gaucho Rotterdam kan geconcludeerd worden dat dit Argentijnse Steakhouse de service op-en-top geregeld heeft. Naast dat de service met een glimlach wordt uitgevoerd, zorgen zij er samen met de keuken voor dat je eten tijdig op tafel staat én brengen ze een geweldige sfeer met zich mee. Daarnaast zijn ze ook bekwaam in het opnemen en door communiceren van wensen en allergieën naar de keuken.

Take away menu

Hoewel El Gaucho Rotterdam binnen hun restaurant de ultieme sfeer weet te combineren met een uitmuntende service en hoogstaand eten, is het niet altijd mogelijk voor iedereen om de deur uit te gaan. Daarom heeft El Gaucho er voor gekozen om ook een take away menu te maken, voor degene die willen genieten van El Gaucho’s specialiteiten vanuit het comfort van hun eigen huis. Ben jij op zoek naar een Argentijns restaurant Rotterdam waar je kan afhalen? Klik dan op de onderstaande knop om naar het bestelmenu te gaan!

El Gaucho take away menu
take away
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als restaurant El Gaucho Rotterdam je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor leveranciers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor leveranciers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Restoranto en Curaçao trips.

Bekijk de reviews van deze bedrijven