El Gaucho Rotterdam

Informatie

  • El Gaucho Rotterdam
  • Vrije tijd
  • Van Vollenhovenstraat 58, 3016 BK Rotterdam
  • Reviewscore: 4,5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

El Gaucho Rotterdam review

Rapid '54 review

El Gaucho is een is een echt Argentijns Steakhouse, waar je terecht kunt voor een perfecte steakin het prachtige Rotterdam. Top service en hoge kwaliteit eten staan bij El Gaucho hoog in het vandaal. Door de strikte handhaving op kwaliteit en service heeft El Gaucho door de jaren heen een flinke reputatie kunnen opbouwen in en rondom Rotterdam.

Beoordeling El Gaucho

Restaurant El Gaucho is op meerdere websites te vinden, waar mensen recensies achter kunnen laten. Zo heeft het restaurants recensies bij Google Review, Tipadvisor, Quandoo en The Fork. Op al deze sites krijgt El Gaucho een gemiddelde score van 4,5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer goed en degelijk vlees. De ossenhaas met gamba’s is een absolute aanrader. Side dishes waren iets minder. Vlees wordt al sissend geserveerd. Vriendelijke en snelle service. Momenteel wordt er ook goed omgegaan m.b.t. Covid19.” – Jimmy Özkan

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Hoog kwaliteit vlees

  • Top service
  • Heerlijk eten
  • Vriendelijk personeel
  • Leuke sfeer
  • Vlotte bediening

Over Restaurant El Gaucho

Bij Restaurant El Gaucho staat sfeer en beleving altijd hoog in het vandaal. Door middel van hun Argentijnse steak specialisme kan je hier altijd goed en zalig eten. Bij het bezoeken van de Restaurant El Gaucho willen ze je ook een echt Argentijns gevoel meegeven en dit valt te merken in hun bediening en sfeer.

Omdat de menukaart gericht is op de Argentijnse keuken zal je vooral steaks en grillgerechten vinden op de menukaart. Hierbij kan je denken aan entrecote, kogelbiefstuk, ossenhaas filet en nog veel meer! Tevens heb je ook altijd de keuze uit de grootte je steak. Deze lopen uit een van 250 gram tot 400 gram.

Bekijk Restaurant El Gaucho
Steak
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als restaurant El Gaucho Rotterdam je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor leveranciers op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor leveranciers kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten en producten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende leveranciers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Restoranto en Curaçao trips.

Bekijk de reviews van deze bedrijven