curacao trips

Informatie

  • Curacao trips
  • Vrije tijd
  • Anasaweg 81, Dominguito Willemstad
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Curacao trips review

Rapid '54 review

Curacao trips is een reisbureau gelegen in Curacao. Met een kleine vloot van schepen verzorgen zij verschillende soorten dagtrips naar Klein Curacao. Op deze boten krijg je ontbijt en een heerlijke BBQ lunch. Daarnaast zijn alle schepen uitgerust met een volle bar!

Als je een dagtrip in Curacao wilt maken dan zit je bij Curacao trips goed. Na aankomst met de boot heb je toegang tot een strandhuis op Klein Curacao, diverse ligbedden en zelfs een massage. Daarnaast kun je ook nog snorkelen met zeeschildpadden en een indrukwekkend scheepswrak bezoeken. Verken de prachtige omgeving van Klein Curacao! Ontdek hier ook de vele flora en fauna inclusief de prachtige paradijsvogels!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Curacao trips

Curacao trips is te vinden op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Tripadvisor hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 1000 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

”Deze boottocht naar Klein Curacao was perfect geregeld. Een gezellige crew die ons zelfs naar de dolfijnen leidde, een prima barbeque en natuurlijk de open bar na de middag. Aanrader! – Tevreden klant (Martijn Vincken)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Heldere communicatie
  • Dag trips
  • Jarenlange ervaring
  • Klantgericht
  • Goede service
  • Scherpe tarieven

Over Curacao trips

Curaçao trips heeft 3 schepen tot hun beschikking. Op de Black & White heb je een open bar en krijg je ook een BQQ lunch. Het pronkstuk van hun vloot is de Serendipity, hier krijg je een heel dag toegang tot een luxe jacht die je naar Klein Curaçao brengt waar je toegang hebt tot een luxe strandhut. Curaçao trips heeft een boot voor ieders wensen.

Heb jij interesse in boottrips in Curaçao? Dan zit je bij Curaçao trips op het goede adres!
Met Curaçao trips kun je het prachtige eiland Klein Curaçao verkennen.

Bekijk snel de site!
Curacao Trips
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Curacao trips je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijd kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienst verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende diensten van vrije tijd onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Pokémonstad en Paradijsvogels Magazine.

Bekijk de reviews van deze bedrijven