logo vergelijksolar

Informatie

  • Vergelijksolar
  • Vergelijkingswebsite
  • Mauritskade 55C, 1092 AD Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Vergelijksolar review

XTRN-IT review

Zonne-energie, ookwel solar, wordt door steeds meer huishoudens in Nederland gewaardeerd en toegepast, maar soms kan het lastig zijn om een goed solar bedrijf te vinden.
Daarmee helpt Vergelijksolar jou.
Door je woonplaats in te voeren in de zoekbalk wordt je automatisch gematched aan lokale solar bedrijven binnen het netwerk van Vergelijksolar.nl.

Het is goed om te weten dat Vergelijksolar dit helemaal op zich zelf doet, zij werken dus niet samen met bedrijven binnen hun netwerk.
Om tot de perfecte match voor jou te komen wordt er onder andere gekeken naar de plaats waar je woont, de potentiële verdiensten van de zonne-energie en veiligheid.

Beoordeling Vergelijksolar

Vergelijksolar krijgt verschillende beoordelingen en bied de mogelijkheid op de eigen website een recensie achter te laten. Met meer dan 60 reviews halen zij een score van 4,7/5

Meest gewaardeerde beoordeling

“Was al een tijdje aan het zoeken naar een goede zonne-energie expert in regio Amsterdam, maar zonder succes. Via Vergelijksolar is het dan toch gelukt!”
–Tevreden klant (Ibrahim)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Snel vergelijken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Experts
  • Opbrengst berekenen
  • Gratis offertes
  • Locatie gebaseerd

Meer informatie over Vergelijksolar

Vergelijkingswebsite door experts

Stefan de Laat en Marlies Versteegh zijn Vergelijksolar samen begonnen en hebben vanaf dag één een duidelijke missie, het creëren van een correcte en eerlijke verdelingen in zonnepaneel projecten. Beide hebben een verleden als installateur van zonnepanelen, dus die affiniteit is er zeker.
Zij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om als solar bedrijf een opdracht te vinden die aansluit bij jou, je wensen en principes.

Juist om die reden hechten zij er zoveel waarde aan om deze matches tussen opdrachtgever en uitvoerder samen te stellen.
Deze match is een win-win voor zowel het solar bedrijf als voor jou.

Zonnepanelen kopen
vergelijksolar reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als VDN Kitchen je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je diensten over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Onder andere Vandaagopzeggen.nl is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven