een review over het bedrijf Live Escape

Informatie

 • Live Escape
 • Vrije tijd
 • Westblaak 13, 3012KC Rotterdam
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website!

Live Escape review

XTRN-IT review

Live Escape biedt een meeslepende en unieke ervaring in escape rooms gelegen in zowel Rotterdam als Amersfoort. Hier ontdek je niet alleen hoe teamwerk en puzzels oplossen hand in hand gaan, maar ook hoe jij onder tijdsdruk presteert! Vanaf het moment dat je Live Escape binnenstapt, word je meegenomen in een avontuur. De ontvangst is hartelijk en de medewerkers staan klaar om je te begeleiden. Ze zorgen ervoor dat je goed voorbereid de kamer ingaat, wat de algehele ervaring nog aangenamer maakt.

Wie is de doelgroep?
De escape rooms van Live Escape zijn perfect voor vrienden, families of collega’s die een unieke teambuildingsactiviteit zoeken. De puzzels stimuleren samenwerking en creatief denken en zijn dus ideaal voor het versterken van relaties. Met opties voor zowel beginners als gevorderden voelt niemand zich uitgesloten.

Prijzen en beschikbaarheid

Live Escape beschikt over diverse themakamers, elk met hun eigen verhaal en uitdagingen. Elke kamer biedt een unieke ervaring die zowel de beginnende als de ervaren escape room-liefhebber zal aanspreken. De kamers zijn met zorg ontworpen, rijk aan details en vol technologische verrassingen die bijdragen aan de realistische sfeer. Dit maakt elke escape poging spannend en onvoorspelbaar.

Ga naar de website van Live Escape voor heldere prijsinformatie en gemakkelijke boekingsmogelijkheden. Hier zie je direct welke tijden beschikbaar zijn en kan je jouw avontuur plannen wanneer het jou uitkomt. Prijzen verschillen afhankelijk van de gekozen kamer en de grootte van je groep, waardoor voor elk budget een passende optie is. Kijk ook naar speciale tarieven tijdens rustigere uren of voor grotere groepen!

Ontdek onze leukste escape rooms!

 • Lab 13 Rotterdam
 • The Wizard School Amsterdam
 • The Boiler Room Rotterdam
 • Theft at the Morgue Amersfoort
 • The Safe House Rotterdam
 • Cabin 666 Amersfoort
 • Room 1409 Rotterdam

Toegankelijk voor ieder!

Bij alle avonturen van Live Escape wordt gebruik gemaakt van een boekingssysteem. Daarin wordt alle belangrijke informatie met betrekking tot de specifieke escape room ervaring geregistreerd. De Nederlandse boekingsprocedure van Live Escape is zowel voor lokale als internationale klanten toegankelijk.

Op dit systeem zijn duidelijke spelregels en voorwaarden van toepassing. Deze bieden transparantie over verantwoordelijkheden tussen de organisator en deelnemers. Hierdoor kan Live Escape voor iedereen een passende en eerlijke prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Klik hier voor meer informatie!
escape room stukje over Live Escape
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Live Escape je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije rijd kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan inforeview helpen om onder de aandacht van potentiële klanten te komen zodat jij jouw diensten kan verlenen. Zo hebben wij voor nog meer andere vrije tijd voorzieners onze werkzaamheden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Restoranto en In d’Ardennen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven