Logo Gasse

Informatie

  • Gasse
  • Beddenspecialist/beddenwinkel
  • Akersteenweg 60, 6227 AB Maastricht
  • Opgericht in 1993
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Gasse review

XTRN-IT review

Gasse slaapcomfort bestaat als sinds 1992 waarbij ze de klanten helpen zoeken naar het vinden van het juiste bed dat bij de klant past. Gasse slaapcomfort ligt gelegen met twee vestigingen in Maastricht en in parkstad, waar ze de grootste slaapspecialist zijn. Ze hebben een multibrand store met merken zoals Auping, Pullman, Jensen, Tumpur, M-line en bedtextiel van Bella Donna, Marc O’Polo en Essenza. Ze adviseren je als deskundige over de verschillende materialen en zo komt de klant erachter wat het beste bij hen past.

Persoonlijke service

Door de jarenlange ervaring in de wereld van slapen weet Gasse als geen ander waar een goed bed aan moet voldoen. Gasse is 28 jaar geleden gestart met de Gasse slaapcomfort in Simpelveld en (parkstad) en daarbij dus in 2016 een tweede verstiging geopend. Verschillende top merken, deskundig advies, uitstekende service en scherpe prijzen. Eigenlijk kan iedereen slagen bij Gasse slaapcomfort. Daarnaast staan alle gecertificeerde werknemers voor de klant klaar om een deskundig advies te geven!

De behoefte van de klant staan centraal!

Door de jarenlange ervaring in de wereld van slapen weet beddenwinkel Gasse als geen ander waar een goed bed aan moet voldoen. Gasse is 28 jaar geleden gestart met de Gasse slaapcomfort in Simpelveld en (parkstad) en daarbij dus in 2016 een tweede verstiging geopend. Verschillende top merken, deskundig advies, uitstekende service en scherpe prijzen. Eigenlijk kan iedereen slagen bij Gasse slaapcomfort. Daarnaast staan alle gecertificeerde werknemers voor de klant klaar om een deskundig advies te geven!

De behoefte van de klant staan centraal!

Meest gewaardeerde beoordeling

In maart 2022 hebben we een prachtige boxspring gekocht bij Gasse. Afgelopen maand (anderhalf jaar na aankoop) hadden we aanspraak gedaan op advies en service met betrekking tot een van de matrassen, waarbij we super geholpen zijn. Speciale dank voor Patrick die zeer zorgvuldig, klantvriendelijk en snel zijn hulp kon bieden.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goed professioneel advies
  • CBW-erkend
  • Gecertificeerde adviseurs
  • Jarenlange ervaring

De showroom

Bij Gasse Slaapcomfort vinden jullie altijd de nieuwste collecties bedden, boxsprings en matrassen van topmerken zoals Auping, Jensen en Pullman. Om plaats te maken voor de nieuwste modellen, moeten de oudere showroommodellen wijken. Jullie zijn van harte welkom om deze in de showroom te komen ontdekken.

Wacht niet te lang met een bezoek, want voor deze showroommodellen geldt: eens weg, altijd weg.

Bekijk de website!
Bedden van Gasse
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Gasse je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview is een pagina voor iedereen in de woningbranche of andere branche. Het helpt om informatie over woningen gemakkelijk online te delen, wat nieuwe klanten aantrekt voor een bedrijf. Op onze website staan voorbeelden waar we dit hebben gedaan, zoals bij Condor wonen of Mube review

Bekijk de reviews van deze bedrijven