Informatie

  • Flex impuls
  • Dienstverlening
  • Lelystraat 57A, 3364 AH Sliedrecht

  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Flex impuls review

Rapid '54 review

Flex Impuls is een flexwerk uitzendbureau in Sliedrecht. Het bureau is gespecialiseerd binnen de sector logistiek en productie en helpen iedere persoon graag bij het vinden van een baan wat op zowel persoonlijk gebied en de talenten van diegene past. Hierbij kijken ze vooral naar banen in de regio, zodat niemand met een te lange reistijd blijft zitten.
Bij Flex Impuls geld het volgende manier van werken; de werknemers zijn recht door zee, werken allemaal even hard en volgen het motto “afspraak is afspraak”.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Flex impuls

Flex Impuls wordt uitermate goed beoordeeld. Klanten laten via reviews weten dat ze Flex Impuls zowel professioneel als behulpzaam vinden. Dit blijkt ook uit het aantal reviews dat het bedrijf via meerdere reviewsites binnenkrijgt, hier scoren ze een 4 / 5 op basis van meerdere reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Werken met Erwin van Flex Impuls gaat heel snel. Hij neemt ons veel werk uit handen. Van de werving tot het sollicitatiegesprek; hij regelt het. Flex Impuls werkt volgens dezelfde no-nonsense mentaliteit als die wij hanteren. Gewoon doen wat je zegt en zeggen wat je doet”- Peute

Best beoordeelde kwaliteiten:

  • No-nonsense aanpak
  • Ervaren en deskundig
  • Snel aan nieuw personeel
  • Logistiek en productie

Vacature orderpicker

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verwerken en samenstellen van verschillende soorten vrachten. Je werkt hierbij in de meeste gevallen in een distributiecentrum en zorgt ervoor dat alle orders klaar liggen om gedistribueerd te worden. Je zoekt alle bestellingen bij elkaar en bewaakt de kwaliteit van de producten. Vaak mag je hierbij ook gebruik maken van interne machines zoals bijvoorbeeld een heftruck.

Tegenwoordig is in de logistieke sector genoeg werk te vinden, hierdoor is het niet lastig om een vacature voor orderpicker te vinden. Ook hef je niet perse over een diploma te beschikken, maar een beetje ervaring in het vak of de sector is wel vaak een pre.

Solliciteer hier
Flex Impuls review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Flex impuls je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Eerlyk en Meditatie Instituut.

Bekijk de reviews van deze bedrijven