Informatie

 • Daktentenshop
 • Daktenten
 • De Hoefkens 4E, 5707 AZ Helmond
 • Opgericht in 2021
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Daktentenshop review

Rapid '54 review

Wij Nederlanders zijn echte kampeerders. We vieren zo’n 5,2 miljoen vakanties op camping. De helft van deze vakanties vieren we in eigen land. In Nederland betekent vakantie kamperen. Of het nu met de caravan, camper, vouwwagen of (dak)tent is. We genieten enorm van onze vrijheid tijdens het kamperen. We kamperen om uit de drukte te ontsnappen, even niet aan werk te denken of andere dingen.

Wanneer je gaat kamperen moet niks, alles kan. Sommige mensen vinden kamperen maar niks en hebben hier niet echt een reden voor. Kamperen wordt namelijk steeds luxueuzer. Zeker met de daktenten kopen van Daktentenshop. Nieuwsgierig? Daktentenshop ontvangt je graag in hun showroom, waar ze samen met jou de beste daktent uit kunnen kiezen voor jouw kampeervakantie.

Beoordeling Daktentenshop

Daktentenshop is een vrij nieuw bedrijf en staat daardoor nog niet genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Zij zijn hierdoor alleen te vinden op Google en nog geen ander platform. Toch hebben zij hier een gemiddelde beoordeling van 4,9/5 op basis van 5 sterren!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Dit jaar voor het eerst met een daktent op vakantie geweest. Een fantastische ervaring. De tent is ruim en heerlijk koel doordat je het goed kan luchten en het extra zeil erover heen. Hij is super makkelijk op te zetten en in te klappen. Het matras is iets aan de harde kant maar simpel op te lossen met een extra inflatable matje! Volgend jaar zeker weer met de daktent op vakantie!

” – Tevreden klant (Helen)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Snelle levering
 • Groot assortiment
 • Verschillende merken
 • Makelijk en snel
 • Comfortabel
 • Geschikt voor bijna iedere auto

Daktent kopen doe je bij daktentenshop

Ook op daktentvakantie?

Nederland is een echt kampeerland, maar gaan we nu op pad met de tent, caravan, camper, vouwwagen of daktent? Onze favoriet is zonder twijfel de daktent. Veel mensen hebben echter hun twijfels bij een daktent kopen, maar dit is helemaal niet nodig. Daktentenshop helpt je graag de beste daktent uit te zoeken die bij jouw wensen past.

Regel nu je nieuwe daktent!
daktent kopen
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Daktentenshop je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops met daktenten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere Koncept store is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven