logo vdn Kitchen

Informatie

 • VDN Kitchen
 • Webshop
 • Jozef Israëlsweg 6, 2225 HV Katwijk aan Zee
 • Opgericht in 2018
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

VDN kitchen review

XTRN-IT review

VDN heeft verschillende innovatieve keukengereedschappen van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf ligt in Katwijk aan zee en levert verschillende producten online. Ze zijn gespecialiseerd in Japanse keukenmessen, wetstenen koffiebonenmalers en citruspersen.

Veel mensen gebruiken messen die niet scherp genoeg zijn. Hierdoor ontstaan er onnodige ongelukken tijdens het koken. Botte messen zijn namelijk een stuk gevaarlijk dan scherpe messen. Naast scherpe messen heeft VDN ook wetstenen die je kunt gebruiken om je messen weer scherp te krijgen.

Doordat VDN de producten levert zonder tussenkomst van een leverancier, kunnen ze scherpe prijzen aanbieden. Verder mag je het product 30 dagen uitproberen en terugsturen zonder extra kosten. Voor VDN is het belangrijk dat je blij wordt van de keukengereedschappen.

Veel verschillende webshops bieden deze messen en andere producten ook aan. Alleen VDN werkt met hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een goede prijs. Verder mag je altijd de producten 30 dagen gratis uitproberen en terugsturen zonder vragen. Lees hieronder de reviews van de tevreden klanten van VDN.

InfoReview werkt enkel met geverifieerde reviews van klanten.

Beoordeling VDN Kitchen

VDN Kitchen heeft een aantal reviews op platforms als Facebook en Google. Hier reageren mensen positief met voornamelijk 5 sterren beoordelingen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Een heel goed mes en hij ziet er nog top uit ook! Zelfs niet meer zo heel verse tomaten “vallen in blokjes uiteen”. Zijn prijs dubbel en dwars waard.
Minpunt? Ik had het veel eerder moeten doen!”
–Tevreden klant (Dhr. Buwo)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Hoogwaardig kwaliteitsniveau
 • Scherpe prijs
 • Gratis verzending
 • Innovatief design
 • Ruim assortiment
 • 30 dagen gratis uitproberen

Gratis verzending

Binnen Nederland en België

Het maakt bij VDN niet uit voor hoeveel je besteld. VDN biedt altijd gratis verzending aan. Of je nu dus kiest voor een japans kokmes of een koffiebonenmaler, je verzending is altijd gratis in Nederland. Er zijn geen uitzonderingen, ongeacht de hoeveelheid van de bestelling. Er is verder ook altijd een Track en Trace beschikbaar na de bestelling om je bestelling te kunnen volgen. Verder mag je altijd het product 30 dagen gratis uitproberen en zonder vragen terugsturen.

Bekijk producten
VDN Kitchen reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als VDN Kitchen je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere VapoShop is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven