Fer Haas Makelaardij

Informatie

  • Fer Haas makelaardij
  • Makelaardij
  • Dokter Limpensstraat 13, 6463DH Kerkrade
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Fer Haas makelaardij review

XTRN-IT review

Fer Haas makelaardij is een makelaar in Zuid-Limburg. Fer Haas Makelaardij is al sinds 2002 actief in het vak en heeft hierdoor een grote dosis kennis opgedaan. Fer haas assisteert met verschillende diensten omtrent woningen zoals aankoop, verkoop en taxaties.

Fer Haas makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO. Verder is Fer Haas makelaardij de voordeligste makelaar van Zuid-Limburg. Het motto is daarom ook: “kwaliteit hoeft niet duur te zijn”.

Fer Haas makelaardij heeft al veel tevreden klanten gehad. Hieronder kan je de reviews lezen van eerdere klanten.

Fer Haas makelaardij beoordeling

Fer Haas makelaardij heeft beoordelingen van platforms als Google en Facebook. Op google zo’n een 41 reviews. Op Google halen ze de hoogste score van 4,2/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Meneer Fer Haas heeft uitstekend bemiddeld tussen ons en de verkopende partij. Alle problemen werden goed besproken en opgelost. Ik ben tevreden met door hem geleverde werk.” – Maximus

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goedkoopste van Zuid-Limburg
  • Kwaliteit
  • Deskundig
  • Vakmanschap
  • Integriteit
  • Betrouwbaar

Verschillende opties

En deskundig advies

Fer Haas makelaardij zorgt altijd voor een gratis waardebepaling. Of je nu een makelaar in Brunssum zoekt of Heerlen, Fer Haas helpt in heel Zuid-Limburg. Wanneer je je huis wilt verkopen dan maakt Fer Haas Makelaardij gratis een waardebepaling en verkoopstrategie. Een gediplomeerde makelaar met meer dan 15 jaar ervaring zal deze dan maken. Een gratis waardebepaling is altijd vrijblijvend.

Makelaar in Brunssum
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fer Haas Makelaardij je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor makelaars kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende slotenmakers onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn AMH Makelaars en Huurwoningdesk.

Bekijk de reviews van deze bedrijven