comfocare logo

Informatie

 • Comfocare
 • Wonen
 • Grindakker 2,
  6176 JC Spaubeek
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Comfocare

Rapid '54 review

Comfocare zorgt voor slimme oplossingen op het gebied van comfortabel, veilig en levensloopbestendig wonen. Het bedrijf brengt de juiste diensten en producten samen, welke volledig zijn afgestemd op de wensen, behoeften en persoonlijke situatie van de klant. Slechts enkele voorbeelden van producten die Comfocare aanbiedt zijn: beveiligingscamera’s, voordeurcamera’s, rookmelders én personenalarmeringen.

Samen met jou zal Comfocare kijken naar de verschillende mogelijkheden, waarmee jij je thuis nog comfortabeler gaat voelen. Tevens word je altijd voorzien van deskundig en persoonlijk advies, waarna Comfocare zelf de installatie zal verzorgen. Uiteraard krijg je ook heldere uitleg over het gebruik van de nieuwe apparatuur. Met uitstekende service en onderhoudsabonnementen zorgt Comfocare er dus voor, dat jij zorgeloos en aangenaam kunt blijven wonen.

Beoordeling Web Wings

Comfocare staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achtergelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van bijna 15 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Professioneel, de opdracht op korte termijn uitgevoerd. Ik had achteraf nog enkele vragen die kort daarna netjes zijn beantwoord.” – Tevreden klant (Roger Wenmakers)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundig
 • Innovatief
 • Klantgericht
 • Snelle installatie
 • Snel
 • Professioneel

De vele mogelijkheden bij Comfocare

Voel je comfortabeler in je eigen woning

Bij Comfocare kun je onder andere terecht voor personenalarmering. Dit kan een uitkomst zijn voor mensen die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. Personenalarmering biedt namelijk de garantie dat hulp altijd in de buurt is, mocht dit op welk moment dan ook onverhoopt nodig zijn. Dit geeft uiteraard niet alleen een comfortabel, maar ook een veilig gevoel. Het realiseren van een veilige en comfortabele woonomgeving is voor Comfocare ontzettend belangrijk. Om die reden kun je ook voor vele andere unieke en slimme woonoplossingen bij Comfocare terecht. Denk bijvoorbeeld aan videodeurbellen, elektrische deuropeners en zelfs intercom systemen.

Laat je adviseren door de deskundigheid van Comfocare
review comfocare
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Comfocare je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners omtrent wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners met betrekking tot wonen kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op onze reviews voor SMART Bouwexperts en Odiv!

Bekijk de reviews van deze bedrijven