so many pages

Informatie

 • So Many Pages
 • Webshop
 • Boomstraat 131

  5038 GP Tilburg

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

So Many Pages review

XTRN-IT review

So Many Pages maakt leesfanaten maandelijks blij met een leuke boekenbox. Naast het maken van boekenboxen, kun je bij So Many Pages terecht voor alles wat met lezen voor Young Adults te maken heeft. Of het nou om Limited Edition boeken gaat of om normale Young Adult boeken: bij So Many Pages zit je goed.

Ben je fan van lezen? Dan neem zeker eens een kijkje op de website van So Many Pages en er gaat een wereld voor je open!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling So Many Pages

So Many Pages wordt gewaardeerd door vele bezoekers en klanten van de website. Bezoekers die een review geplaatst hebben laten weten dat ze vinden dat somanypages.nl een fijne site is, perfect is voor leesfanaten en leuke boekenboxen verkoopt.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Ben erg blij dan ik somanypages heb gevonden. Iedere maand een boekenbox en ook nog een optie hebben om meer boeken erbij te bestellen dat vind ik al helemaal geweldig! Ben ook erg blij dat het altijd zo snel en netjes wordt geleverd” – Elvedina

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Goed gevulde boekenbox
 • Snelle service
 • Goede acties
 • Leuke goodies
 • Stevig verpakt
 • Breed assortiment

Wat zit er in de boekenbox?

Bekijk de boekenbox

So Many pages verkoopt boekenboxen die jij elke maand thuis opgestuurd kan krijgen! De leukste Nederlandse Young Adult boekenbox krijg je bij So Many Pages, maar wat zit er nou eigenlijk in de boekenbox?

Je kunt kiezen tussen alleen het boek, of de gehele box. Aan het begin van de maand wordt je dan verrast met het Young Adult boek van de maand, met exclusieve goodies, een artprint speciaal voor het boek gemaakt, en een gesigneerde brief van de auteur. Dit krijg je dan allemaal in het thema van het boek!

Bestel meteen jouw eerste boekenbox!
So Many Pages
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als So Many Pages je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bootstock en Fietsie.

Bekijk de reviews van deze bedrijven