Informatie

 • Bootstock
 • Webshop
 • Marconistraat 10,
  2181 AK Hillegom
 • Opgericht in 2020
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bootstock review

Rapid '54 review

Bootstock is de website waar je moet zijn als je een goede kwaliteit cowboylaarzen zoekt. Het aanbod van de dames cowboylaarzen is enorm en er is voor iedereen wel wat te vinden. De Laarzen zijn gemaakt van echt leer en zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast wordt het leer op een duurzame manier geproduceerd. Niet alleen voor dames zijn er laarzen te krijgen maar ook voor peuters en kinderen.

Bootstock levert door heel Nederland! Ook heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te herdenken. En als je voor 10 uur in de ochtend besteld, heb je het in de avond tussen 5 en 10 in je huis.

Beoordeling Bootstock

Bootstock staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Bootstock

“Duidelijke communicatie, een ook een snelle levering de laarzen zijn ook van top kwaliteit!.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • De beste kwaliteit
 • Handgemaakt
 • Echt leer
 • Beste prijs
 • Snelle levering
 • Duurzame productie

Over Bootstock

Bootstock is een Nederlands schoenmerk wat gespecialiseerd is in het maken van de beste kwaliteit cowboylaarzen.

Het is ontstaan in 2020 toen oprichtster Mariska op zoek was naar de perfecte cowboylaarzen voor haar kind en hier maar niet in slaagde. Hierdoor besloot ze zelf kinderlaarzen te gaan ontwerpen en een fabriek te vinden die aan haar eisen voldeed voor het produceren hiervan.

Bij de fabriek staat duurzaamheid, mens en milieu in hoog vaandel. Hierdoor het resultaat met de perfecte cowboyboots voor jong en oud!

Bekijk het assortiment!
bootstock
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Bootstock je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Dolce Donna en Airpodhoesje.nl.

Bekijk de reviews van deze bedrijven