Cryptobenelux

Informatie

 • CryptoBenelux
 • Online dienstverlening
 • Emmasingel 27, 5261TN Vught
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

CryptoBenelux review

Rapid '54 review

In 2017 begon CryptoBenelux als een Facebook community. Opgericht door Michael Uludag en Max Latupeirissa. Toen de Facebook groep meer dan 1000 leden kreeg is de website CryptoBenelux opgericht. Nederland telt ongeveer  580.000 crypto investeerders. Het doel van de website is om de grootste crypto community te worden van Nederland. De website staat vol met nieuws over verschillende soorten cryptocurrencies en evenementen. Verder houdt de website de koersen bij van de verschillende cryptocurrencies.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling CryptoBenelux

CryptoBenelux staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 30 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Betrouwbare informatie voor de Crypto handelaar. Top nieuwsplatform, zeker een aanrader!” – Tevreden klant (Base Interieur)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Up-to-date nieuws
 • Koersen
 • Evenementen
 • Tutorials
 • Jarenlange ervaring
 • Vlotte communicatie

Tutorials van CryptoBenelux

Verder biedt CryptoBenelux verschillende tutorials aan op hun website. Dit gaat dan bijvoorbeeld over het handelen in crypto en crypto nieuws. Via YouTube filmpjes wordt er uitgelegd hoe je het beste kunt gaan beginnen met het kopen en handelen van crypto.
In crypto 101 wordt het nieuws besproken en de laatste updates. Dit alles voor liefhebbers van crypto of voor mensen die er meer over willen leren.

Informeer je via de site!
CryptoBenelux
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als CryptoBenelux je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverleningen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleningen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bitcoin Start en Bitcoin Koers.

Bekijk de reviews van deze bedrijven