logo ushersyndroom

Informatie

 • Ushersyndroom
 • Stichting
 • Raapopseweg 128, 6834 DV Arnhem
 • Opgericht in 2012
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Ushersyndroom review

Rapid '54 review

Stichting Ushersyndroom is een netwerkorganisatie. Zij zetten zich in voor mensen met het Ushersyndroom. Binnen de stichting zijn veel mensen actief die zelf het syndroom van Usher hebben, of iemand in hun omgeving. De website van Ushersyndroom laat zien waar de stichting zich zoal mee bezighoudt, zoals de activiteiten, onderzoeken en fondsenwervende evenementen die ze organiseren.

De stichting bevat enkel vrijwilligers. Daarom is stichting Ushersyndroom afhankelijk van giften zoals sponsoring, legaten en donaties. Dit alles steken zij in de doelstelling van de stichting. De missie van stichting Ushersyndroom is om in 2025 het Ushersyndroom behandelbaar te laten zijn.

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling Ushersyndroom

Stichting Ushersyndroom ontvangt veel postieve reacties van mensen die in aanraking zijn gekomen met dit goede doel. De gedreven werknemers en vele mooie acties die zij opzetten worden veelal gewaardeerd.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Stichting Ushersyndroom is een mooie organisatie met fijne werknemers en vrijwilligers, die samen met elkaar alles op alles zetten om mensen met Usher behandelbaar te maken”
– Inge W.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Vrijwillig
 • Duidelijke missie en visie
 • Gedreven
 • Goed doel
 • Bijzondere stichting
 • Betrokken

Ushersyndroom doofblind

Belemmeringen in communicatie

Mensen met het Ushersyndroom worden doofblind. Dat betekent dat zij zowel doof als blind worden. Dit wordt ook wel vroeg-verworven doofblindheid genoemd. Het is een combinatie van doof/slechthorendheid en blind/slechtziendheid. Dit kan mensen belemmeren in hun communicatie met anderen. Ook is het verwerven van informatie hierdoor lastiger en vermindert de kwaliteit van mobiliteit. Mensen die doofblind zijn hebben aanpassingen, hulpmiddelen en ondersteuning nodig.

Doneren
Ushersyndroom reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Ushersyndroom je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor stichtingen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor stichtingen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content informatie over je stichting over het internet te verspreiden en daarmee hun missie en visie beter te verspreiden. Hierdoor kunnen zij makkelijker nieuwe donateurs vinden. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende stichtingen onze diensten uitgevoerd. Onder andere Stichting Corona Onderzoek is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven