B&L Duikbedrijf review

Informatie

 • B&L Duikbedrijf Zuid
 • Onderwaterwerken
 • Seringenlaan 39
  5271 JB, Sint-Michielsgestel
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

B&L Duikbedrijf Zuid review

XTRN-IT review

B&L is als duikbedrijf een erg dynamisch bedrijf. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om onderwaterwerken. Achter B&L Duikbedrijf staat een krachtig team die adviseren in het plannen van opdrachten en garanderen in de kwaliteit en veiligheid hiervan. Doordat er verschillende specialismes binnen het team zijn kan het B&L Duikbedrijf een uitgebreid pakket aan diensten aanbieden. Het bedrijf streeft naar een hoge betrokkenheidsgraad en korte communicatielijnen.

De verschillende specialismes zorgen ervoor dat B&L Duikbedrijf een veelzijdig en volledig uitgerust bedrijf is. Als je op zoek bent naar alle aangeboden diensten van B&L Duikbedrijf, kun je deze terug vinden op de website. De verschillende diensten houden het volgende in: onderwater inspecties, bergingen, thermische lans werken, perslucht werkzaamheden, civiele onderwaterbouw, inspecties en reparaties van rioolwaterzuiveringen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling B&L Duikbedrijf Zuid

B&L Duikbedrijf Zuid staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van 5 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“B&L is een uiterst betrouwbaar bedrijf. De monteurs weten wat ze doen en ze beschikken over kwaliteitsproducten.” – Tevreden klant (Natasha)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Klantgericht
 • Veel kennis
 • Veel ervaring
 • Deskundig
 • Transparant
 • Gedreven

De hoogste kwaliteit onderwaterwerken

B&L Duikwerken beschikt over een zeer ervaren en vakkundig team en een klantgerichte aanpak. De klant staat bij B&L Duikwerken centraal in al hun processen. Dit is vooral te merken in de handelswijze van het bedrijf. Ook heeft het bedrijf meer dan 30 jaar ervaring in de duikerij op beroepsniveau. Voor echt alle werkzaamheden die te maken hebben met onderwater kunt u terecht bij B&L Duikbedrijf. Voor zowel diensten die te maken hebben met een sprinkler inspectie tot civiele waterbouw.

Neem nu contact op voor een afspraak
B&L Duikwerken Zuid review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als B&L Duikbedrijf Zuid op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Bestrijdingsongedierte en Vloerbedekking reinigen.

Bekijk de reviews van deze bedrijven