Logo topmosaik24

Informatie

  • Topmosaik24
  • Tegelzetter
  • Postbus 245, 6170 AE, Stein
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Topmosaik24 review

Rapid '54 review

Topmosaik24 is een internationale speler op het gebied van mozaiektegels en tegelstrips. Topmosaik24 levert hun producten aan groothandelaren, speciaalzaken, bouwmarkten, tegelzetters maar ook aan consumenten.

Bij Topmosaik24 staat kwaliteit bovenaan. Dit is ook de reden dat ieder product van begin tot eind streng wordt gecontroleerd. De medewerkers, die jarenlange ervaring hebben, zijn zeer betrokken bij het proces en kiezen de stenen zelf uit. Hierdoor wordt hoge kwaliteit gegarandeerd.

Klanten kunnen zelf ook op de website makkelijk tegels, strips en medaillons uitzoeken en bestellen. Topmosaik24 staat garant voor een snelle levering en bieden dit bij grote bestellingen gratis aan. Daarbij is de klantenservice 24/7 beschikbaar zodat klanten altijd terecht kunnen voor vragen, hulp en advies.

Beoordeling Topmosaik24

Topmosaik24 staat nog niet veel genoteerd op reviewplatforms. Wel ontvangt het al veel 5 sterren reviews die veelal de kwaliteit en goede service prijzen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Op de website kon ik precies vinden wat ik nodig had. Het bestelproces liep heel vloeiend en alles werd ook snel geleverd. Ik raad zeker aan hier te bestellen”
–Tevreden klant (Berndt H.)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Kwaliteitsgarantie
  • Goede klantenservice
  • Ruim assortiment
  • Deskundig
  • Expertise
  • Snelle levering

Van aluminium mosaik tot glas mosaik

Groot kwalitatief assortiment

Bij Topmosaik24 kun je terecht voor allerlei verschillende mozaiektegels. Zo is er een ruim assortiment aan aluminium mosaik, maar ook andere materialen zoals glas of natuursteen. Bij Topmosaik24 ben je verzekerd van hoge kwaliteit mozaiektegels. Omdat Topmosaik24 een ruim assortiment aanbiedt, zit er altijd een tegel bij die past bij jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aluminium mosaik in de badkamer of voor glas mosaik in de keuken, er valt eindeloos te combineren!

Bij Topmosaik24 staat goede service centraal en kwaliteit bovenaan. Hierdoor wordt een hoge kwaliteit van de tegels gegarandeerd. Ben je toch nog niet helemaal tevreden? Dan kun je de producten binnen 14 dagen retourneren.

Bekijk assortiment
Topmosaik24 review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Topmosaik24 je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Onder andere Palletdeal is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven