De Percussie Workshop

Informatie

  • De Percussie Workshop
  • Muziek workshops
  • Bandertlaan 9 | 6101 LZ Echt
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

De Percussie Workshop

XTRN-IT review

De Percussie Workshop biedt een unieke en meeslepende ervaring met hun interactieve percussieworkshops. Of het nu gaat om een teambuilding activiteit, een schoolproject of gewoon een leuke avond met vrienden, deze workshops zijn een perfecte keuze. De diversiteit aan percussie-instrumenten en de deskundige begeleiding door Igor Stel zorgen ervoor dat elke deelnemer, ongeacht hun achtergrond of ervaring, een geweldige tijd heeft. Hun aanpak, die muzikaliteit combineert met humor en samenwerking, maakt deze workshops niet alleen leerzaam maar ook enorm vermakelijk.

Divers aanbod aan instrumenten

Een van de grootste troeven van De Percussie Workshop is het brede scala aan percussie-instrumenten dat zij aanbieden. De workshops bevatten instrumenten zoals bongo’s, conga’s, bassen, bellen, maracas en natuurlijk djembés. Dit rijke aanbod zorgt ervoor dat deelnemers een breed spectrum aan klanken en ritmes kunnen verkennen. Of het nu Afrikaanse beats of Braziliaanse samba is, de deelnemers worden ondergedompeld in een wereld van ritme en geluid, waardoor de workshops dynamisch en afwisselend blijven.

Teambuildingsactiviteit van topniveau
De percussieworkshops van De Percussie Workshop zijn uitstekend geschikt voor teambuilding. Samen ritmes creëren en muziek maken vereist samenwerking, communicatie en coördinatie. Door deze gezamenlijke activiteit leren teamleden elkaar beter kennen en wordt de teamgeest versterkt. De workshops bieden een unieke kans om op een speelse manier stress te verminderen en de onderlinge band te versterken. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat iedereen, van durfals tot meer gereserveerde deelnemers, actief betrokken wordt. Wil je graag reserveren? Bezoek dan de website: https://depercussieworkshop.nl/

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wij hadden de percussie workshop geboekt om onze medewerkers van afdeling 8 in het zonnetje te zetten ter ere van de dag van de zorg. Een erg leuke workshop, vooral door de presentatie van Igor. Durfals werden op een leuke manier naar voren gehaald, heel enthousiast gepresenteerd en sfeer bij de borrel na de workshop was echt geweldig!”
– Zuyderland

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Divers aanbod aan percussie instrumenten
  • Geschikt voor grote groepen
  • Mogelijk op locaties door heel Nederland
  • Workshops mogelijk in zowel het Nederlands als in het Engels
  • Humor en plezier
  • Geschikt voor alle leeftijden

Workshops op maat en op locatie

Flexibiliteit is een ander sterk punt van De Percussie Workshop. De workshops kunnen zowel op hun locatie in Limburg als op elke gewenste locatie in Nederland en de Benelux worden gehouden. Deze mogelijkheid maakt het eenvoudig om de workshops te integreren in verschillende soorten evenementen, van bedrijfsfeesten tot schoolprojecten. Daarnaast biedt De Percussie Workshop maatwerk aan, zoals het combineren van de workshop met een drumvoorstelling of muziektheater, wat zorgt voor een nog unieker en indrukwekkender programma.

Klik hier voor meer informatie!
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als De Percussie Workshop je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw producten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Travel Around.

Bekijk de reviews van deze bedrijven