PW Personal Training

Informatie

 • PW Personal Training
 • Personal trainer
 • Zeedistelweg 1, 2015 KT Haarlem
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • 06-28140685
 • info@pwpersonaltraining.nl
 • https://www.pwpersonaltraining.nl/
Bekijk website

PW Personal Training review

XTRN-IT review

PW Personal Training bestaat uit een groep personal trainers die mensen begeleiden aan het behalen van hun doelstelling rondom sport. Paul Witte is PW Personal Training begonnen in 2011. Hij is gestart als zelfstandige personal trainer in Haarlem, maar heeft ondertussen zijn team uitgebreid met 4 professionals op het gebied van sport en voeding. Alle personal trainers die werkzaam zijn bij PW Personal Training hebben een studie gedaan gerelateerd aan sport. Naast hun studie hebben zij ook een achtergrond in de sportwereld. Dit kan werkzaam zijn in een sportschool en hier zelf meerdere dagen per week te vinden zijn, of zelfs komen uit de topsport wereld.

PW Personal Training is voor iedereen die gefocust wilt zijn op doelstellingen zoals onder andere fitter worden, afvallen, effectief trainen, een bewustere lifestyle creëren en spiermassa aanmaken. De personal trainers die werkzaam zijn bij PW Personal Training zorgen met hun expertise ervoor dat jij het gewenste resultaat behaald op een optimale manier. De wensen van hun cliënten staat op nummer 1. Door middel van doorzettingsvermogen, gezonde inspanning en de juiste mindset zorgen de trainers van PW Personal Trainer ervoor dat jij je doelen behaald.

Beoordeling PW Personal Training

PW Personal Training heeft de meeste beoordelingen gekregen via Google Mijn Bedrijf. Hier hebben zij meer dan 20 reviews gekregen met een gemiddelde beoordeling van 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

‘’Ik ben twee jaar geleden vanwege een hernia bij Paul gekomen. Met een duidelijk beleid, inzicht en goed prikkelende oefeningen heeft Paul me weer helemaal top gekregen! Nu train ik om sterk en gezond te blijven en heb nooit meer rugpijn. Elke les is weer stimulerend zonder dat je de volgende dag niet meer kunt lopen van de spierpijn. Een topper. – Jonas

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Professionele begeleiding
 • Jarenlange ervaring
 • Trainingen zowel binnen als buiten
 • Voedingsadviezen en trainingsschema’s op maat
 • Duidelijke communicatie
 • Wensen van cliënten staan op nummer 1

Waarom raden wij PW Personal Training aan?

Op gebied van personal training in de omgeving, springt PW Personal Training erbovenuit door hun expertise op gebied van verschillende trainingsschema’s en cliënten met uiteenlopende doelstellingen. De trainers die werkzaam zijn bij PW Personal Training hebben allemaal een sport gerelateerde opleiding voldaan en zijn al meerdere jaren werkzaam in het vakgebied. Door de expertise die zij hebben in hun vakgebied, kunnen zij zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt en je doelen op een zo’n efficiënt mogelijke manier behaald. PW Personal Training is in alle vakgebieden thuis, of het nou gaat om afvallen, fit worden of als je in een revalidatie fase zit, PW Personal Training is er voor jou!

Bezoek de website
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als PW Personal Training je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sera Glass en Messcherp.

Bekijk de reviews van deze bedrijven