AB Werkt review

Informatie

 • AB Werkt
 • Vacatures
 • Mussenberg 5, 6049 GZ Herten
 • Opgericht in 2013
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

AB Werkt review

Rapid '54 review

AB Werkt help mensen aan een baan en werkgevers aan hun werknemers. Dit doen zij voor Zuid-Nederland. AB Werkt heeft regiokantoren in Goes, Etten-Leur, Beek, Herten-Roermond, Horst, Uden en Eindhoven. Voor banen in het groen, logistiek, food, industrie en agro ben je bij AB Werkt aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring weten ze wat ze doen.

Hun kracht is door mensen en bedrijven vooruit te helpen door altijd en overal te investeren in een goede samenwerking. Bij AB Werkt geloven ze dan ook in de kracht van samenwerking met zowel werkgevers als werknemers.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling AB Werkt

AB Werkt staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Onder andere zijn zij te vinden op de website van klanten vertellen. Op deze website hebben zij ook  de meeste reviews, zij scoren hier gemiddeld een 8,3 op basis van 100 beoordelingen in de afgelopen 12 maanden!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Mijn ervaring met ab-werkt de afgelopen 2 en half jaar is zeer goed. Ik ben altijd uitstekend behandeld als ik vragen had altijd netjes en op tijd een antwoord gekregen. Salaris staat altijd netjes optijd op de rekening en de loonstrook op een goed overzichtelijk schema. Was er echt iets mocht ik altijd naar kantoor komen stond de deur altijd open. Heb fijn gewerkt voor ab-werkt reden van vertrek is dat ik een vaste aanstelling heb gekregen in het bedrijf waar ik door ab-werkt ben begonnen” – Tevreden klant (Thomas)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Specialist
 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Coöperatie
 • Fullservice
 • Betrouwbaar
 • Samenwerking staat centraal

Wie is AB Werkt?

Jouw uitzendbureau in Zuid-Nederland

Op zoek naar een uitzend-, detacherings-, payroll-bureau en HR-adviseur in Zuid-Nederland? Kies voor AB Werkt. Als werkspecialist kijken ze niet alleen naar de uitdagingen van vandaag, maar ook naar die van de toekomst. AB Werkt is volop bezig met hoe ze samen met hun klanten, medewerkers en leden het beste in kunnen spelen op de nieuwste ontwikkelingen.

Voorheen kon je bij AB Werkt alleen maar terecht voor banen in het groen. Nu matchen ze vooral werkgevers en potentiële werknemers in de sectoren food, logistiek en industrie. Met kantoren in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zijn ze altijd bij jou in de buurt.

Ontdek de mogelijkheden!
beoordeling AB Werkt
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als AB Werkt je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende soorten bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Top of Minds en Testgroup.

Bekijk de reviews van deze bedrijven