logo testgroup

Informatie

 • TestGroup
 • Online dienstverlening
 • Herengracht 282, 1016 BX Amsterdam
 • Opgericht in 2007
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

TestGroup review

XTRN-IT review

Je zou TestGroup kunnen samen vatten als een aanbieder én uitgever van capaciteiten- en persoonlijkheidstesten, maar ook van online assessments.
Door zich intern te specialiseren in het gebruiken van online technieken en wetenschapelijke ontwikkelingen worden hun testen dagelijks door meer dan 5000 professionals gebruikt. Deze professionals komen uit alle delen van de wereld. Om die reden heeft Testgroup ervoor gezorgd dat het aanbod zich in 20 verschillende talen vertaald.

Het doel van de tests is het bieden van hulp op het gebied van selectie en ontwikkeling van mensen binnen bedrijven en organisaties. De online assessments worden business-to-business verkocht.

Beoordeling TestGroup

TestGroup doet jaarlijks tevredenheidsonderzoeken onder alle klanten. Daarbij geeft 94% dat ze gebruikte diensten aan anderen zouden aanbevelen. Op google heeft TestGroup daarnaast een aantal reviews staan die allemaal 5 sterren waard zijn.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Zeer tevreden met ons assessment account op het Bridge platform. Goede testen en transparant qua pricing. Wij hebben ook nog een in-company Bridge Kwalificatietraining gedaan, fijne training en klaar in 1 dag. Het kantoor op de Herengracht in Amsterdam is wat lastig bereikbaar, maar ze geven de trainingen vaak in NH Jan Tabak in Bussum” –Tevreden klant (Del Stain)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Beschikbaar in 20 talen
 • Wetenschappelijk gevalideerd
 • Betrouwbaar
 • Toegankelijk
 • Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
 • Verschillend aanbod

Over TestGroup

Wereldwijd beschikbaar
Bekijk tests & assessments
TestGroup reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als TestGroup je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online diensten kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je diensten over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Onder andere Apployed Nederland is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven