Philippen makelaardij review

Informatie

  • Philippen Makelaardij
  • Wonen
  • Rijksweg Noord 165, 6136 AB Sittard
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Philippen makelaardij review

XTRN-IT review

Philippen Makelaardij heeft veel soorten woningen in hun aanbod. Het aanbod van het bedrijf gaat van nieuwbouwprojecten tot bestaande woningen, van moderne appartementen tot monumentale panden en van winkelpanden en studio’s tot boederijwoningen. Zo is er voor ieder wat wils. Tijdens de aankoop of verkoop van een huis wordt je uitstekend begeleidt en kun je veel professionaliteit en expertise verwachten. Ook kun je niet alleen maar voor de aankoop of verkoop van huizen bij Philippen Makelaardij terecht. Ook voor een erkend taxatierapport of hulp bij het uitvoeren van regelwerk net een hypotheekverstrekker bent u bij het bedrijf aan het juiste adres.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Philippen Makelaardij

Philippen Makelaardij staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,4 / 5 op basis van meer dan 20 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“We hebben Rob voor het eerst leren kennen bij de aankoop van onze huidige woning. Hij was de makelaar van de verkopende partij. Destijds goed contact met Rob en de verkoop werd goed begeleid door Rob. Dit heeft ons er toe doen besluiten om Rob te betrekken bij de verkoop van de woning van onze ouders. Deze verkoop heeft hij samen met Sandra goed aangepakt. Ze hadden niet alleen oog voor de verkoop maar het belangrijkste ook voor de situatie van de verkopende partij.” – Tevreden klant (Erik)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Professioneel
  • Kwalitatief goede dienstverlening
  • Vriendelijk personeel
  • Veel aanbod
  • Uitstekende communicatie

  • Erg behulpzaam

Een vrijblijvende waardebepaling bij Philippen Makelaardij

Als makelaar zijnde in de gemeente Sittard-Geleen, biedt het bedrijf geïnteresseerde personen een vrijblijvende waardebepaling aan. Zowel kort en krachtig als een uitgebreide en officiële waardebepaling. Als u een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie wenst af te sluiten heeft u een erkend taxatierapport nodig. Dit is omdat de hypotheekverstrekker wil dat een externe en objectieve partij de economische waarde van een huis vaststelt. Bij Philippen Makelaardij kunt u deze krijgen, aangezien het bedrijf een landelijk erkend en gevalideerd taxatierapport heeft.

Vraag nu ook jouw waardebepaling aan
Philippen makelaardij review
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Philippen Makelaardij je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor wonen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor wonen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende makelaars onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Wij Makelaars en Fer Haas Makelaardij.

Bekijk de reviews van deze bedrijven