Fiks

Informatie

  • Fiks
  • Dienstverlening
  • ADAM TOREN, Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Fiks review

Rapid '54 review

Fiks is hét bedrijf dat je helpt met het vinden van een toffe stageplek.
Ze beschikken over een uitgebreide database vol vacatures bij bedrijven in allerlei sectoren. Contact opnemen met een bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als je vragen hebt over een vacature dan hoef je maar een Whatsapp te sturen en je vraag komt meteen bij de juiste persoon terecht.
Of je nu op zoek bent naar een stage Finance and Control of een stage Accountmanagement, bij Fiks vind je het allemaal! Van kleine familiebedrijven tot grote internationals.

De oprichters van Fiks weten als geen ander hoe moeilijk het is om een gave stageplek te vinden. Daarom hebben zij dit platform ontwikkeld om jou te helpen met het zoeken. Al talloze HBO en WO studenten hebben hun stageplek gevonden via Fiks. Door de transparante vorm van communiceren en de overzichtelijk database, vind je in no-time je ideale stageplek!

Fiks beoordeling

Fiks heeft beoordelingen van platforms als Google en Facebook. Op Facebook halen ze de hoogste score van 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Fiks heeft mij super snel geholpen aan een stage plaats! Eindelijk hoef ik niet meer te stressen en weet ik waar ik aan toe ben! ” – Jasmine

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Uitgebreide database
  • Eenvoudig in contact komen met bedrijven
  • Persoonlijke hulp
  • Whatsapp alerts

Over Fiks

Ben je een HBO of WO student en op zoek naar een leuke stageplek?
Dan ben je bij Fiks aan het juiste adres! Fiks helpt je in contact te komen met talloze bedrijven die stageplekken aanbieden aan gemotiveerde studenten. Ze beschikken over een uitgebreide en overzichtelijke database vol gave stagebedrijven. Of je nu wilt werken voor een klein familiebedrijf of een grote international, bij Fiks zit je altijd goed. Geen ingewikkelde procedures of formele e-mails om in contact te komen met de bedrijven. Nee, contact gaat gewoon via Whatsapp! Neem snel een kijkje en vind jou nieuwe stage met behulp van Fiks.

Bekijk alle stageplekken!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Fiks je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende online dienstverlening bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Bankr en Animatie Video Koning.

Bekijk de reviews van deze bedrijven