Informatie

 • Boomstamtafel
 • Meubelmaker
 • Kampstraat 2,
  6163 HG Geleen
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Boomstamtafel review

XTRN-IT review

Boomstamtafel.be en Boomstamtafel.nl zijn onderdeel van het bedrijf Exclusive Woods. Exclusive Woods is gevestigd in Geleen vlak aan de Belgische grens (Maasmechelen). Exclusive Woods maakt sinds 2008 unieke boomstamtafels en andere meubels van de mooiste Europese houtsoorten. Alle meubels worden in eigen beheer op maat gemaakt. Exclusive Woods werkt veel voor Belgische klanten, van Knokke tot Brasschaat en van Kortrijk tot Hasselt.

Exclusive Woods specialiseert zich in het ontwerpen en leveren van unieke boomstamtafels. De focus ligt op het maken van massieve boomstam eettafels op maat. Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek waarin jouw wensen worden besproken. Ook leveren ze boomstam salontafels, boomstam bijzettafels, wandplanken, barretjes, Tv-meubels, bankjes en snijplanken. Kortom: bij Boomstamtafel kun je terecht voor al je houten meubels!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling Boomstamtafel

Boomstamtafel staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 48 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Geweldig eiken tafelblad, hele goede communicatie en op tijd geleverd!” – Tevreden klant (Meneer ter Linde)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Persoonlijk contact
 • Flexibiliteit
 • Grote houtvoorraad
 • Prijs- kwaliteitverhouding
 • Relaxte sfeer
 • Deskundig

De hoogste kwaliteit houten meubels

Boomstamtafel gebruikt uitsluitend hoogwaardige kwaliteit hout uit goed beheerde bossen in Europa. Ook maakt Boomstamtafel gebruik van het zogeheten ‘laanhout’ dat door gemeentes en staatsbosbeheer langs wegen en velden wordt weggezaagd en waar dus een vergunning voor is afgegeven. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan tafel schuiven! Boomstamtafel is uniek in zowel Nederland als België. Boomstamtafel ontwerpt eigen tafels of laten deze ontwerpen door de natuur. Tafels kunnen ook in samenwerking met u of uw interieurontwerper worden ontworpen zodat u uw eigen voorkeuren kunt laten terugkomen. Elke boom apart ingekocht. Er wordt geselecteerd op basis van  unieke eigenschappen. Er wordt gekeken naar afmetingen, randen/takken, kwaliteit en uitstraling. Ook ligt de focus bij Boomstamtafel op unieke houtsoorten met drukke patronen, mooie kleuren en tekeningen in het hout.

Voor uw boomstamtafel bent u bij Boomstamtafel aan het juiste adres.

Bekijk de meubels!
boomstamtafel
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Boomstamtafel je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor winkels kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van jouw winkel verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Wandpanelen Hout en De Goedkoopste veranda.

Bekijk de reviews van deze bedrijven