koala creek

Informatie

 • Koala Creek
 • Webshop
 • Gadéstraat 3, 6165 CH Geleen
 • Opgericht in 1998
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Koala Creek review

XTRN-IT review

Bij Koala Creek ben je aan het juiste adres voor al jouw klapdaktenten, luifels, ondertenten en daktent accessoires. Het was nog nooit zo gemakkelijk om verschillende soorten en maten klapdaktenten te vinden. Bij Koala Creek is het zowel mogelijk om klapdaktenten te huren als te kopen. Ook kun je er terecht voor vele accessoires zoals bagage hangmatten, schoenzakken en een LED strip voor verlichting. Koala Creek is een onderdeel van Kefpro. Bij Kefpro kun je onder andere terecht voor dakdragers voor je auto. Ook kun je er terecht voor andere onderdelen om je reis compleet te maken.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Echt een top service. Persoonlijke aandacht is goed terug te zien en ze bezitten over veel nuttige informatie, zeker een aanrader.” – Tevreden klant (Marc)

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Heldere communicatie
 • Zeer goede service
 • Snelle levering
 • Persoonlijke aandacht
 • Goedkoop informatienummer
 • Klantvriendelijk

Over Kefpro

Kefpro is de overkoepelende organisatie van onder andere Koala Creek, daktentvakantie.nl en 4x4life.nl. Kefpro ready 4 travel is gespecialiseerd in auto reis-accessoires en daktenten. Al meer dan 25 jaar heeft Kefpro ervaring op het gebied van autodaktenten. Voor vrijwel alle automerken kun je dakdragers kopen bij Kefpro. Voor zowel personenauto’s, SUV’s, 4×4’s of grotere bussen. Er is voor elke auto wel een geschikte dakdrager en daktent te vinden. En voor elke daktent zijn er geschikte luifels en reserveonderdelen te vinden.

Ervaar avontuur met onze Koala Creek daktenten
koala creek
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Koala Creek je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Keeping en Origanic.

Bekijk de reviews van deze bedrijven