HR software

Informatie

  • Apployed Nederland
  • Online dienstverlening
  • Spoorhaven 96, 2651 AV Berkel en Rodenrijs
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Apployed Nederland review

XTRN-IT review

Tegenwoordig gaat alles online. Papieren personeelsdossiers, Excel overzichten of rondslingerende verlofbriefjes, het is altijd weer een gedoe. Herken je deze situatie, dan kun je er het beste snel iets aan doen voordat je door de bomen het bos niet meer ziet. Als je niets doet, raak je namelijk het overzicht kwijt.

Het personeelssysteem van Apployed kan je helpen het overzicht terug te krijgen. Het personeelsysteem us makkelijk te gebruiken via de browser, maar ook via de app voor de medewerker en de manager. Met een personeelssysteem heb je altijd en overal inzicht in je medewerkers.

Beoordeling Apployed Nederland

Apployed Nederland staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 5 / 5 op basis van meer dan 5 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling Apployed Nederland

“Top app! Ziet er gelikt uit en werkt snel en effectief.” – Tevreden klant

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Inzichtelijk
  • Minder foutgevoelig
  • Toegankelijk
  • Tijdbesparend

Eenvoudig overzicht krijgen met de HR software

Doordat Apployed een volledig online personeelsysteem is, kun je gemakkelijk medewerkers toegang geven tot hun dossier. Medewerkers kunnen niet alleen hun eigen informatie inzien. Ze kunnen met de HR software ook verlofdagen doen, declaraties indienen, projecten aanmaken en hun loonstrook downloaden.

Met de slimme HR software kan je als manager eenvoudig alles verwerken rondom de medewerker, zoals declaraties, functioneringsgesprekken, gewerkte uren en projecten en verlof en verzuim.

Het personeelssysteem Apployed biedt dus alle functionaliteiten die je nodig hebt om je personeelsadministratie te beheren. Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bekijk onze diensten!
HR software
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Apployed Nederland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere EZ Factory en Maatwerk online.

Bekijk de reviews van deze bedrijven