Logo Boutique Gym

Informatie

 • Boutique Gym
 • Sportschool
 • Athoslaan 50

  6213 CD, Maastricht

 • Reviewscore: 4,9/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Over Boutique Gym

XTRN-IT review

Boutique Gym is een sport school in Maastricht die groepslessen aanbied in een luxe gym. Ze bieden verschillende groepslessen aan zoals, full body, core en stretch, yoga, bokstraining en een originele zelfbedachte groepstraining genaamd HITBOX. Deze combinatie aan verschillende groepslessen zullen nooit vervelen. Door de grote variatie van trainingen zal je snel merken dat je fitheid enorm verbeterd. Of je nu een ervaren sporter bent of een beginner, die graag een goede conditie wilt opbouwen: iedereen kan terecht bij Boutique Gym om zijn of haar fitness doelen te behalen.

Als jij op zoek bent naar persoonlijke begeleiding tijdens het sporten dan is Boutique Gym perfect voor jou. Boutique Gym heeft deskundige trainers die veel passie en motivatie hebben om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen. De personal training bestaat uit lessen alleen, in koppels of in kleine groepjes van vier, allemaal onder begeleiding van een trainer. Dit kan ook gecombineerd worden met voedingsadvies en groepslessen.

Verder is Boutique Gym eenvoudig te bereiken en kun je er zelf gratis parkeren op hun parkeerplaats. Daarnaast hebben ze luxe kleedkamers, inclusief deodorant, handdoeken, shampoo, etc., waardoor jij na de training weer fris naar huis kunt gaan.

Beoordeling Boutique Gym

Boutique Gym heeft op Google tientallen reviews met een gemiddelde score van 4,9/5. Daarnaast hebben ze op Facebook een score van 5/5 op basis van 17 reviews. Boutique Gym heeft al veel tevreden mensen mogen ontvangen in hun sportschool!

Meest gewaardeerde beoordeling

“De beste sportschool in Maastricht. Ik sport er nu twee maanden en vind de lessen echt super! Er worden veel diverse lessen gegeven en de instructeurs geven de lessen erg professioneel en motiveren je altijd het beste uit jezelf te halen, echt top! Daarnaast zijn ze altijd geïnteresseerd in de persoon en is het persoonlijk contact erg prettig. Door naast het sporten op m’n voeding te letten ben ik al wat kilo’s kwijtgeraakt. Een absolute aanrader!” – Nadine

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Deskundige trainers
 • Goede variatie in lessen
 • Luxe kleedkamers
 • Makkelijk bereikbare locatie
 • Professionele apparatuur
 • Ruime Gym

Exclusieve sportlessen

Bij Boutique Gym hebben ze 2 soorten groepslessen. Lessen die gefocust zijn op beweging en lessen die zich focussen op ontspannen. Voor sporters die graag hun conditie en kracht willen verbeteren zijn de lessen die op beweging het beste. Denk hierbij aan trainingen zoals, boksen, full body, kickboksen, calisthenics, power training etc. Voor mensen die iets rustiger willen sporten en tegelijk op ontspannen wil focussen heeft Boutique Gym ook lessen voor. Hierbij wordt gefocust op het versterken van je core en het werken aan je mobiliteit en flexibiliteit. Denk hierbij aan lessen zoals, pilates, relax yoga, power yoga, core stretch etc.

Boutique Gym
Boutique Gym
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Boutique Gym je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlenende bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlenende bedrijven kan dit dus gebruikt worden om content verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverlenende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Benieuwd naar hoe dit uitziet? Neem dan eens een kijkje op Mobility Service of Blankers Schoon!

Bekijk de reviews van deze bedrijven