mijnbaard logo

Informatie

 • MijnBaard

 • Webshop
 • Heemstederweg 14 A 1
  1902 RP  Castricum
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

MijnBaard review

Rapid '54 review

MijnBaard staat altijd klaar voor de baardliefhebbers! Heb jij een baard en wil je er verzorgingsproducten voor bestellen? Op MijnBaard.nl is er keuze tussen diverse artikelen zoals baardolie, shampoos, scheersets, conditioners, kammen, en nog veel meer! MijnBaard heeft ook verschillende merken waar je uit kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld Suavecito pomade, Mr Bear en Percy Nobleman.

Op MijnBaard.nl staan ook meerdere blogs die zeer interessant en leuk zijn om eens te bekijken!

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling MijnBaard

MijnBaard wordt gewaardeerd door vele bezoekers en klanten van de website. Bezoekers die een review geplaatst hebben laten weten dat ze vinden dat de producten van zeer goede kwaliteit zijn, dat de service top is en de website overzichtelijk is. MijnBaard.nl heeft dan ook in totaal meer dan 540 reviews, waarvan er op dit moment meer dan 500 reviews met 5 sterren zijn!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Toppie ik heb de Beard Wash Set Vanille Rum vandaag thuis aanngekregen, ik was zo in de wolken van de geuren dat ik mij de olie en de balsem ook besteld heb, mijn favoriete is toch de zeus, k raad het echt eens aan, Vanille Rum top, dankjewel mijn baard voor de fijne producten.😀😀😀” – Marc

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Overzichtelijke website
 • Snelle service
 • Goede kwaliteitsproducten
 • Veel informatie

 • Leuke blogs
 • Breed assortiment

Welke producten zijn goed voor jouw baard?

De perfecte verzorging voor je baard!

Als je een baard hebt is verzorging heel belangrijk. Door een goede verzorging met goede producten kun je een mooie en volle baard creëren. Welke producten kun je dan het beste gebruiken?

Baardconditioner bij het wassen van de baard is heel goed voor de zachtheid van de baard en zodat er geen klitten in komen. Een baardkam met wijde tanden is het beste voor het kammen van je baard, zorg dat je van beneden naar boven kamt voor de knopen eruit te halen. Baardolie gebruiken is fijn voor zowel je baard als je huid onder het baardgebied, het houdt de huid soepel en verminderd jeuk.

Wil je ook deze producten? Bestel ze meteen op MijnBaard.nl!
Suavecito pomade
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als MijnBaard je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om de kwaliteiten van je website verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe bezoekers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende webshops onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Sugar Bear Hair en ShishaQuality.

Bekijk de reviews van deze bedrijven