logo driving school leiden

Informatie

  • Driving school Leiden
  • Rijschool
  • Kneppelhoutstraat 24, 2321BA Leiden
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Driving school Leiden Review

Rapid '54 review

Driving school Leiden is een rijschool die lessen verzocht in Leiden zelf, maar ook in Noordwijk en Katwijk. Bij Driving school Leiden kun je al beginnen met lessen als je 16 en een half jaar oud bent. Zij verwelkomen iedereen die enthousiast is over het halen van een rijbewijs, ongeacht achtergrond of taalbarrière. Ook voor leerlingen die een spoedcursus willen volgen is er plaats.

Verder profiteer je als student van Driving school Leiden ook van extra hulp omtrent het theorie-examen, flexibele lessen in het weekend en in de avonduren en het gemak van een de PlanGo App. Gedurende het hele traject maak je gebruik van de applicatie. In deze app kun zie je onder andere ingeplande en afgeronde lessen, maar ook kun je eenvoudig betalingen doen. Al met al wordt je hele progressie vastgelegd in de PlanGo App.

Beoordeling Driving School Leiden

Driving School Leiden staat o.a. genoteerd op Google voor gebruikersrecensies. Hier krijgen zij allemaal positieve reviews en komen zij uit op 5/5 sterren als gemiddelde beoordeling.

Meest gewaardeerde beoordeling

“De instructeur heeft me geholpen om de eerste keer mijn Nederlandse rijbewijs te halen. Hij is professioneel, heel kalm en oprecht vriendelijk. Elke rijles was een plezier voor mij. Ik zou deze rijschool zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die een Nederlands rijbewijs wil halen.” – Elly Holm

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Hulp met theorie
  • Flexibel
  • Veel ervaring
  • Gebruik van eigen app
  • Professioneel
  • Gratis proefles

Over Driving School Leiden

Ervaren rijschool helpt je op weg
Bekijk alle pakketten!
Driving School Leiden
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Driving School Leiden je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor Rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende Rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Rijschool Waalwijk en Cordewener.

Bekijk de reviews van deze bedrijven