logo Cordewener

Informatie

  • Verkeersschool Cordewener
  • Rijschool
  • Weerterveld 75, 6231 NC  Meerssen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Cordewener review

Rapid '54 review

Cordewener Scholing biedt rijlessen aan in Maastricht. Het bedrijf heeft daarnaast nog 2 takken die actief zijn in de rijscholenbranche. Zo is Driving Coach Maastricht actief als rijschool voor internationale studenten en richt Eurotransport College zich op de zakelijke rijopleidingen.

Natuurlijk zijn er meer rijscholen in Maastricht. Echter weet Cordewener zich te onderscheiden met concurrerende prijzen. Zo ontvangen studenten zelfs een extra €100,- korting op een rijlespakket. Daarnaast kun je lessen volgen is verschillende voertuigen. Zo hebben ze schakelauto’s, maar ook een Toyota Yaris met automatische transmissie.

Tevens krijg je bij Cordewener Scholing persoonlijke begeleiding en lessen afgestemd op jouw behoeften. Tevens kun je hier ook terecht voor spoedopleidingen. Deze versnelde cursus wordt op maat gemaakt, zodat jij snel de weg op kan.

“Prettige professionele begeleiding, zowel de instructeurs als de dames op kantoor!” – Aldus een tevreden klant van Verkeersschool Cordewener.

Cordewener werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

Beoordeling Cordewener

Cordewener is te vinden op verschillende platforms gebruikmakend van gebruikersrecensies. Zowel op Facebook als Google heeft Cordewener al meer dan 50 recensies ontvangen. Hiermee behalen ze respectievelijk een score van 4,9 en 5 uit 5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

Ben net in de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen en dat is te danken aan deze rijschool. Heb goede rijlessen gehad met een fijne instructeur. Zeker een aanrader! – Anouk Van Klinken

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Concurrerende prijzen
  • Kwalitatieve lessen
  • Gratis proefles
  • Goede pakketdeals
  • Vriendelijke medewerkers
  • Persoonlijk

Wie is Verkeersschool Cordewener?

Verkeersschool Cordewener BV is al meer dan 50 jaar een begrip in Zuid-Limburg als het gaat om het verzorgen van rijopleidingen voor zowel personenauto’s als vrachtwagens, aanhanger rijbewijs BE of CE en de taxi pas.

Voor de zakelijke rijder hebben zij een apart opleidingsbedrijf opgericht: Euro Transport College. Naast de rijopleiding voor de vrachtwagens verzorgen ze ook nascholingstrainingen vakbekwaamheid voor chauffeurs in het kader van Code 95 Maastricht.

Het team is een mix van jong en ervaren en biedt elke leerling een unieke maatwerk rijopleiding.

Vraag een proefles aan!
Cordewener beoordeling
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Cordewener je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor rijscholen op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Driver Company en Rijschool Best

Bekijk de reviews van deze bedrijven