Madame Boudoir

Informatie

  • Madame Boudoir
  • Fotografie
  • Mauritslaan 49 – 6129 EL Urmond
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Madame Boudoir review

XTRN-IT review

Madame Boudoir, is een bedrijf wat zich erop wilt richten dat mensen zich zo puur mogelijk laten zien. Waarbij ze zich niets aantrekken van het ‘beeld’ dat de media, maar ook onze eigen maatschappij toont. Madame Boudoir wilt er voor zorgen dat mensen, door middel van foto’s, uit de negatieve gedachten stappen. Het maakt namelijk helemaal niet uit, of je groot of klein bent, of dat je een vrouw bent met een grotere maat. De foto’s kunnen gemaakt worden in de daglicht studio in Urmond, of in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Oprichting

Madame Boudoir is overigens opgericht door Celine, de eigenaar én fotograaf. Ze is in 2012 begonnen als ondernemer van Cétroen, daar was ze grafisch ontwerper. Hierdoor weet Celine ontzettend goed hoe het is om een ondernemer te zijn. Daarnaast heeft ze begin 2022 de opleiding fotografie afgerond in Amsterdam, waarmee ze voor klanten zakelijke foto’s wou maken. Tijdens corona kwam ze pas achter haar passie, namelijk ervoor zorgen dat iedereen van zichzelf gaat houden en liefhebben. En dat alles is perfect te creëren met een foto.

Werkwijze

Voorafgaand aan de boudoirshoot kun je een kennismakingsgesprek houden. Dit is natuurlijk net verplicht, maar het zal wel zorgen voor meer duidelijk. Mocht je namelijk vragen hebben dan kun je die gemakkelijk vooraf stellen. Ook kun je bijvoorbeeld een moodboard maken, en die bespreken. Hierdoor weet Celine welke kant de shoot op gaat. Na het gesprek kan er meteen een datum gepland worden.

Daarna is het al direct tijd voor de shoot, meestal vindt deze plaats rond 09.30 aangezien dan het mooiste licht is, in de studio. Vooraf kun je overigens ook opgemaakt worden, bij een visagiste in de buurt. En als de foto’s klaar zijn zul je een galerij krijgen waarin je zelf kunt kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Waarbij je ook kunt kiezen of je een foto-album, wanddecoratie of volledig digitaal wilt!

Beoordeling Madame Boudoir

Madame Boudoir krijgt via Google alleen maar positieve recensie. In totaal behalen ze 4,8 uit de 5 sterren. Klanten zijn hierdoor al een aantal jaar ontzettend tevreden. InfoReview werkt daarbij uitsluitend en alleen met geverifieerde recensies.

Meest gewaardeerde beoordeling

Super fijne en lieve fotografe! Stelt je enorm op je gemak en geeft je sturing zonder je ongemakkelijk te laten voelen. Ik ben nogal een houten klaas en kan niet veel anders dan “lachen naar het vogeltje” maar met Celine haar aanwijzingen en hulp zijn het prachtige foto’s geworden die juist het tegenovergestelde zijn van alleen maar lachen in de camera. Ze is heel rustig en geeft je ruimte om je eigen wensen uit te spreken. tijdens de shoot praat ze over koetjes en kalfjes met je waardoor je een beetje vergeet dat je daar in je ondergoed in rare houdingen voor een vreemde staat.
Absoluut een dikke aanrader! – Ashley

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Persoonlijk
  • Flexibele prijzen
  • Snelle levering (foto-album)
  • Professioneel
  • Neemt alle zorg uit handen
  • Jarenlange ervaring

Raden wij Madame Boudoir aan?

Ja, absoluut! Zoals eerder aangegeven is Celine volledig gericht op haar model (klant) hierbij zal het zo puur mogelijk gemaakt worden. En niet zoals de media het laat zien. Je lichaam is schitterend. En je moet zoveel mogelijk jezelf liefhebben. Ook als je hier moeite mee hebt, zal Celine je daarbij helpen. Alles is ontzettend persoonlijk. De fotoshoot zal op je eigen tempo gaan, haast is namelijk nooit goed. Je moet namelijk ook ervan kunnen genieten, om je lichaam op de mooiste manier te presenteren. Mocht je dus graag foto’s van jezelf, of iemand anders willen laten maken. Dan raden wij het absoluut aan om dat bij Madame Boudoir te doen!

Bezoek de website
Madame Boudoir
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Madame Boudoir je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur de Mulder  en 123 lease

Bekijk de reviews van deze bedrijven