logo Handelsonderneming Kirkels

Informatie

 • Handelsonderneming Kirkels
 • Houten overkappingen
 • Graafschap Hornelaan 157D, 6001 AC Weert
 • Opgericht in 2016
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Handelsonderneming Kirkels review

XTRN-IT review

Handelsonderneming Kirkels is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in houtwerk op maat. Elk project wordt met vertrouwen aangegaan, niets is onmogelijk binnen het bedrijf. Of het nu een kleine veranda in de tuin betreft of een luxe buitenverblijf met plat dak, zadeldak of kapschuur, elke  uitdaging wordt graag aangegaan. De prijs-kwaliteitverhouding staat binnen de onderneming hoog in het vaandel. Er worden eerlijke prijzen gehanteerd en het bedrijf zal ervoor zorgen dat elke klant tevreden is. Achteraf geen vervelende bijkomende extra kosten! Door lage overheadkosten en het goedkoop inkopen van hoogwaardige kwalitatieve producten kunnen de scherpe prijzen gehanteerd worden.

Beoordeling Handelsonderneming Kirkels

Handelsonderneming Kirkels staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,8 / 5 op basis van meer dan 40 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Levert mooi werk, werkt netjes, goede prijzen en komt afspraken na.- Dhr. Coolen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Eerlijke prijzen
 • Ervaringrijk team
 • Deskundig
 • Advies op maat
 • Overkapping op maat
 • Kwalitatieve producten

Wie is Handelsonderneming Kirkels?

Handelsonderneming Kirkels is gespecialiseerd in exclusieve buitenverblijven. Alles wordt op maat aangepast aan de wensen van de klant. Handelsonderneming Kirkels werkt niet met standaard bouwpakketten, waardoor alles mogelijk is. Producten worden te allen tijde volledig op uw wensen afgestemd.

Handelsonderneming Kirkels biedt alle houtsoorten aan, echter wordt meestal gekozen voor Douglas en eikenhout. De klant heeft de keuze in de houtsoort maar ook in de diktes van bijvoorbeeld de staanders, ringbalken en schoren. Het team van Handelsonderneming Kirkels beschikt over veel ervaring en kennis en streeft naar een tevreden klant.

Op zoek naar een buitenverblijf?
Handelsonderneming Kirkels
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als 046 rijopleidingen je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor woning en bouw op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor rijscholen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je rijschool verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende rijscholen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Valk Veranda review en Out at home review.

Bekijk de reviews van deze bedrijven