logo valk veranda

Informatie

  • Valk Veranda
  • Veranda verkoop
  • Dillenburgstraat 19, 5652 AM Eindhoven
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Valk Veranda review

XTRN-IT review

Dankzij de jarenlange ervaring in de montage en oplevering van aluminium veranda’s, carports en bijbehorende artikelen, kent Valk veranda de markt als geen ander. Maak een vrijblijvende afspraak om informatie op te vragen, of bezoek de showroom. Hierna kunt u kiezen voor een inmeetmoment, waarbij uw veranda wordt opgemeten. Vervolgens wordt een offerte opgesteld en bij akkoord wordt de veranda bij u geplaatst.

U heeft de keuze tussen standaard en de meest exclusieve producten, hierdoor garanderen zij kwaliteit, snelle levering en maatwerk.

Beoordeling Valk Veranda

Valk Veranda staat genoteerd op verschillende reviewplatforms zoals Facebook en Google. Met meer dan 40 reviews weten zij een score van 5/5 te behalen.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Wat een fijn bedrijf! Eerst komen ze langs om in te meten en maken meteen een duidelijke afspraak voor het plaatsen. Op de dag van de plaatsing waren ze met drie man sterk, ze werken snel en vakkundig en overlegden waar nodig. Na het plaatsen laten ze alles weer keurig netjes achter. Wij zijn zeer tevreden!”
– Marit Bakker

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Jarenlange ervaring
  • Maatwerk
  • Gratis offerte
  • Snelle levering
  • 10 jaar garantie
  • Topkwaliteit

Carport

Meer dan alleen Veranda’s

Een Aluminium overkapping is ideaal als afdek voor je voertuigen. De aluminium overkapping van Valk Veranda biedt bescherming tegen het wisselvallige klimaat van Nederland. Zorg ervoor dat uw voertuig beschermd blijft plus uw woning ziet er mooi afgewerkt uit. Het is natuurlijk een prettig idee dat uw auto, caravan, boot of andere zaken beschermd zijn tegen ijzel, sneeuw, regen en felle zon. U heeft de keuze tussen een carport met polycarbonaat platen of met glazen platen.

Vraag gratis offerte aan
valk veranda reviews
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Valk Veranda je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Onder andere Schoonmaakbedrijf van Iersel is hier een goed voorbeeld van!

Bekijk de reviews van deze bedrijven