Informatie

Bereikbaarheid

Bekijk website

Jennifer Delano review

XTRN-IT review

Jennifer Delano is een PR-bureau gelegen in Hoofddorp. Een plaats in Noord-Holland. Jennifer Delano is de meest spraakmakende Pr-specialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze een grote expertise voor PR. Ze creëert nieuws en bedenkt PR- en guerrillamarketingacties. Jennifer schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen in te zetten!

Ze zorgt voor meer zichtbaarheid en een groter bereik voor minder geld. Dit doet ze door middel van (social) media-aandacht. Persberichten over jouw organisatie worden in de spotlight gezet, ze geeft masterclasses en online trainingen. Free publicity is volgens haar de manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen in de media. Dit doet ze al jarenlang met expertise, creativiteit en passie voor het vak.

Jennifer Delano beoordeling

Jennifer Delano heeft beoordelingen van platforms als Google en Facebook. Ze haalt de hoogste score van 5/5 sterren.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Jennifer is een talentvolle en ervaren PR specialist. Ze heeft een groot netwerk en weet bij vele media binnen te komen. Naast dat ze een leuk persoon is, heeft Jennifer originele ideeën en is overal voor in” – Ellen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Gegarandeerd gepubliceerd
  • 1 miljoen + PR WAARDE
  • 1000+ AFGESLOTEN TRAININGEN
  • Team vakmensen

Word zichtbaar met Jennifer Delano PR!

Naast PR geeft ze ook masterclasses in het krijgen van meer zichtbaarheid met jouw bedrijf, het bereiken van jouw doelgroep via sociale media, het creëren van relevante sociale media posts, het vindbaar maken van al jouw online content en offline content. Met haar expertise en veelzijdigheid zorgt ze ervoor dat de boodschap en de content gezien wordt. In de pers niet alleen, maar ook op de radio, in magazines en op de televisie. Wil jij er zeker van zijn dat jouw persbericht gepubliceerd wordt, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken?  Jennifer Delano geeft je de nodige handvatten om pas echt goed van start te gaan. Kom je er even niet uit? Dan helpt Jennifer Delano je graag verder.

 

Bezoek ook eens PR goeroes. Dit team bestaat uit PR-specialisten met een bevlogen passie voor het vak die klaarstaan om meer zichtbaarheid voor jou en jouw bedrijf te realiseren.

Bekijk de website!
Jennifer Delano
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Jennifer Delano je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor online dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor online dienstverleners kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Bankr en Animatie Video Koning.

Bekijk de reviews van deze bedrijven