logo DAK kindercentra

Informatie

  • DAK kindercentra
  • Kinderopvang
  • Maanweg 174, 2516 AB Den Haag
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

DAK kindercentra review

Rapid '54 review

Kinderopvang DAK kindercentra heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het verzorgen van kinderen van 0 tot en met 12 jaar. DAK kindercentra is gevestigd in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. DAK biedt niet alleen kinderdagverblijf aan maar ook peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij DAK staat het persoonlijke aandacht geven aan elk kind voorop.

De medewerkers van dak hebben oog voor alle kinderen en hun eigen ontwikkelroute door het leven. Ook zijn de medewerkers van DAK pedagogisch ontwikkeld waardoor er veel aandacht gegeven kan worden aan je kind. In samenwerking met het kind kunnen we er samen voor zorgen dat er een gezamenlijke stap wordt gezet in deze prachtige wereld.

Beoordeling DAK kindercentra

DAK kindercentra ontvangt gebruikersbeoordelingen van o.a. Facebook en google en heeft er bij elkaar al meer dan 50 ontvangen. Gemiddeld weten ze daarmee een score van 4,5/5 sterren te behalen.

Meest gewaardeerde beoordeling

Erg blij met DAK kinderopvang. Goede begeleiding en letten ook erg op de ontwikkeling van de kinderen. Bouwen een fijne vertrouwensband op, zowel met kinderen als met ouders. – Paul Helder

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Aandacht voor kind en ouders
  • Spelenderwijs ontwikkelen
  • Verschillende opties
  • Partner in kinderontwikkeling
  • Bij jou in de buurt
  • Toegewijde medewerkers

Uit je DAK!

DAK kindercentra biedt ook buitenschoolse opvang aan voor je kind. DAK werkt samen met veel verschillende scholen waardoor er afstemming is wat voor jou als ouder heel fijn is. Ook voor je kind is het belangrijk dat het overgangsmoment tussen school en buitenschoolse opvang soepel verloopt.

DAK BSO biedt 4 verschillende activiteiten aan, zo is er voor ieder wat wils. Het is al een heel uitje om naar de BSO van DAK te gaan, maar het is ook een plek waar je kind uit de schulp kan kruipen en vrienden kan maken. De activiteiten bestaan uit sport en spel, kunst en cultuur, natuur en techniek en helden en beroepen. Een ruim aanbod waar ieder kind zich verder in kan ontwikkelen.

Bekijk alle opvangopties!
DAK kindercentra
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als DAK kindercentra je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor kinderopvang kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over je diensten verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleners onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn Zwangerschapscursus Limburg en Oppasland

Bekijk de reviews van deze bedrijven