Logo de Hompesche Molen

Informatie

 • hompesche-molen.nl
 • Feesten, evenementen, vergaderingen, terras, koffietafel
 • Molendijk 6 ,

  6107 AA Stevensweert

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Hompesche Molen

XTRN-IT review

Bij de Hompesche Molen kun je terecht voor een unieke locatie voor een feest of vergadering. De Hompesche Molen is gelegen in een prachtig, rustgevend natuurgebied. Ze bieden ook zalen om te vergaderen. Daarnaast heeft de Hompesche Molen een heerlijk terras waarbij je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. De kinderen kunnen vrijgelaten worden in speelnatuur OERR. Hier kunnen de kinderen spelend leren over de natuur.

Trouwlocatie

De Hompesche molen biedt een unieke trouwlocatie.Je kunt er trouwen in een prachtige historische molen. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan verschillende zalen voor kleine en ook grote gezelschappen. Hier kan het echtpaar heerlijk genieten van de receptie, een heerlijk diner en een onvergetelijk feest. Wil je meer informatie over trouwen in een deze unieke setting? Lees hier dan verder

Meest gewaardeerde beoordeling

Met gezin eropuit geweest. Wat een toffe plek is dit zeg! Verrast door de super leuke speeltuin. Vervolgens verrast door het schitterende terras waar wij lekker iets konden drinken! Oh en had ik al verteld dat je er ook super lekker kan eten? Ijs of een gewone lunch. Behulpzaam personeel, in een woord fantastisch!

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Unieke locatie voor feesten
 • Ideaal voor een wandel- of fietstocht
 • Speeltuin voor kinderen
 • Verschillende groepsactiviteiten
 • Sfeervol terras
Trouwen bij de molen

Wandelarrangement

Bij de Hompesche Molen kun je ultiem genieten van de mooie natuur door een heerlijke wandeltocht of fietstocht te maken. Ontdek de natuur rondom de Molenplas of bezoek de historische dorpjes. Het is ook mogelijk om met een ervaren gids de wandeltocht uit te voeren.

De Hompesche Molen biedt een wandelarrangement aan van slechts 9,95 per persoon. Voor de start van een heerlijke wandeling rondom de Molenplas kun je heerlijk genieten van een kop koffie met vlaai van bakker Puts. Nadat uw de Molenplas heeft ontdekt kun je de wandeling afsluiten met een heerlijke seizoenssoep

Bekijk ons wandelassortiment
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Hompesche Molen je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijds bestedingen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw diensten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende vrije tijds bestedingen onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals Kasteel Limbricht.

Bekijk de reviews van deze bedrijven