Wizzits logo

Informatie

  • Wizzits
  • Webshop
  • Eindstraat 33, 6166EH Geleen
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Wizzits review

Rapid '54 review

Wizzits is een online aanbieder van betaalbare elektronische sigaretten en wordt gemaakt door (ex)rokers voor (ex)rokers. Wizzits wil graag het nieuwe roken introduceren en deze doelgroep bedienen met een breed assortiment aan elektronische sigaretten, smaken en liquids.

Wizzits.com is een speciaalzaak op het gebied van de hervulbare e-sigaret. De elektrische sigaret is een inhalator die het roken van tabak nabootst door e-liquid te verdampen. Dit heet ook wel vapen. Liquids zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten, zoals fruitsmaken, authentieke tabakssmaken en echte zware hit, zoals sigaren. In het assortiment hebben ze merken als Hangsen, Millers en Vampire Vape.

Dit integere bedrijf richt zich daarnaast vooral op rokers en raadt niet-rokers af om liquids met nicotine te kopen. Met hun brede assortiment vinden veel klanten wat ze zoeken.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Beoordeling WeFulfil

WeFulfil staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten worden door klanten en partners. Op Google hebben ze de meeste reviews, hier scoren zij een 4,9/ 5 op basis van meer dan 60 reviews!

Meest gewaardeerde beoordeling

Geweldige service, had liquid van Hangsen tobacco, maar dit bleek verkeerd gelabeld te zijn want het had een hele zoete smaak, zonder problemen liquid van een andere produktiedatum ontvangen die wel de goede smaak heeft. Ook de eigenaar Nick van deze webshop zag het kleurverschil en heeft deze uit de voorraad gehaald. – M. M.N.

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Goedkoop
  • Snelle levering
  • Kwalitatieve producten
  • Goede beoordeling
  • Informatieve website
  • Ruim assortiment

Over WeFulfil

In het brede aanbod van Wizzits vind je veel verschillende type producten. Zo hebben ze een groot aanbod aan e-sigaretten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en variëren ook in prijs. Voor veel nieuwe overstappers zijn de simpele sigaretten voldoende.

Voor de ervaren gebruiker zijn er ook luxere modellen te koop bij Wizzits. Deze zijn duurzamer, handiger in gebruik en in te stellen naar eigen wens. Tevens komt hierbij meer smaak vrij.

Wizzits heeft nu ook een groot aanbod aan Hangsen producten.

Bekijk hier het Hangsen aanbod van Wizzits!
Wizzits
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Wizzits je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor webshops op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor webshops kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je webshop verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Totaal Textiel en Freubelshoponline.

Bekijk de reviews van deze bedrijven