Mozzeno logo

Informatie

 • Mozzeno
 • Financieël
 • Louizalaan 523, 1050 Brussel
 • Opgericht in 2017
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Mozzeno review

Rapid '54 review

Mozzeno financiert op een innovatieve manier persoonlijke projecten van consumenten door financieringsinstrumenten uit te geven waar andere consumenten op hebben geschreven. Dit zijn leningen op afbetaling. Het is een alternatief voor de bank en geeft uw lening en investering betekenis.

Mozzeno werkt 100% digitaal en de kredietnemers die hun lening volledig terugbetalen ontvangen een beloning. Mozzeno vindt samenwerking belangrijk en draagt bij aan de samenwerkingseconomie. Mensen die hierin investeren dragen indirect bij aan verschillende zinvolle projecten.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

Mozzeno review

Mozzeno staat op verschillende platformen genoteerd waar reviews achtergelaten kunnen worden. Op Google hebben ze de meeste reviews verzameld. Hier scoren ze op meer dan 381 reviews een 4,8 / 5.

Meest gewaardeerde beoordeling

Snel, gemakkelijk en eenvoudig. Correct behandeling van uw dossier. Aanvraag op vrijdagnamiddag, dossier afgehandeld maandagnamiddag.
Top, aanrader – Danny

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Eerlijk
 • Concreet en lokaal
 • 100% digitaal
 • Professioneel
 • Sharing economy
 • Persoonlijke lening

Leningen Mozzeno

Mozzeno biedt verschillende leningen aan. Voorbeelden van deze leningen zijn een interieurlening, studielening, renovatielening en reislening. Een aanvraag voor zo’n lening kan volledig online. Deze leningen worden door Mozzeno op een innovatieve manier geïntroduceerd. Wanneer u een lening op afbetaling aanvraagt, wordt deze als het ware indirect gefinancierd door andere particulieren. Deze particulieren gebruiken hun geld om uw persoonlijk project waar te maken. De rente die u over uw lening betaalt ontvangen zij indirect dan weer terug. Op deze manier groeit hun geld en kunt u uw project financieren.

Vraag hier je lening aan!
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Mozzeno je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor financiële bedrijven op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor financiële bedrijven kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je bedrijf verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Hofmeier en Goudprijs.

Bekijk de reviews van deze bedrijven