Logo Kasteel Montfort

Informatie

 • kasteelmontfort.nl
 • Trouw- en feestlocatie , vergaderplek
 • Huysdijk 4,
  6065 AX Montfort
 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Kasteel Montfort review

XTRN-IT review

Kasteel Montfort is een ideale plek om een gelegenheid te vieren. Je kunt er terecht voor familie-, personeels- en trouwfeesten en nog veel meer. Ook kun je Kasteel Montfort bezoeken voor een stukje geschiedenis. Je kunt een rondleiding doen door het kasteel. Hier kom je meer te weten over het verhaal van het kasteel. Het kasteel in prachtige natuur, waar je leuke wandel- en fietstochten kunt maken.

Trouwen in Kasteel Montfort

Als je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie, dan ben je bij Kasteel Montfort aan het juiste adres. Deze speciale dag kun je volledig laten plaatsvinden bij het kasteel. Van de ceremonie tot aan het begin van het feest. De ceremonie kan plaatsvinden in een van hun prachtige tuinen. Het diner wordt gehouden op het terras dat een prachtig uitzicht biedt. De bijzondere dag afgesloten met een onvergetelijk feest.

Meest gewaardeerde beoordeling

Een mooi in herbouw kasteel. Alles goed verzorgt door goed personeel
Als het beter weer is willen we terugkomen en in de omgeving wandelen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Prachtig fiets- en wandelgebied
 • Feestkelder
 • Historisch verhaal
 • Ruime parkeerplaats
 • Unieke feestlocatie

Bedrijfsfeest bij Kasteel Montfort

Kasteel Montfort biedt ook mogelijkheden voor een gezellige bedrijfsbijeenkomst. Of je het nu zakelijk wil houden of meer informeel, het kan beide. Zo kun je een barbecue laten organiseren of een luxe diner. Je kunt er terecht met 30 tot 250 man. Ook kan er een feest geregeld worden met entertainment.

Daarnaast kun je bij Kasteel Montfort ook een middeleeuws themafeest laten organiseren. Hierbij krijg je middeleeuwse kleding aan en wordt er catering en entertainment geregeld.

Lees hier meer over de bedrijfsfeesten
bedrijfsfeest
review achter laten op website

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Kasteel Montfort je review op Inforeview?

Verzamel meer beoordelingen!

Bekijk de andere reviews voor vrije tijd op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor vrije tijds bestedingen kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om jouw diensten kenbaarder te maken bij je doelgroep. Door middel hiervan wordt het mogelijk gemaakt om nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende vrije tijds bestedingen onze diensten uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan bedrijven zoals All in echt en Kasteel Limbricht.

Bekijk de reviews van deze bedrijven