ATwerkvandaag

Informatie

 • ATwerkvandaag
 • Uitzendbureau
 • Boschstraat 45, 6211 AT Maastricht

 • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

 • +31 43 20 41 068
 • info@atwerkvandaag.nl

 • https://www.atwerkvandaag.nl/
Bekijk website

ATwerkvandaag review

XTRN-IT review

Dit uitzendbureau, in het hartje van Maastricht wilt met veel jonge ondernemers ervoor zorgen dat de arbeidsmarkt verstevigd wordt. Dat doen ze door via een persoonlijke wijze, te zoeken naar de perfecte match tussen de werkgever en werknemer. Hierom hebben ze ook “Samen groeien” als motto. Bij ATwerkvandaag geloven ze er namelijk in dat iedereen een baan kan krijgen. Zolang je maar de juiste instelling hebt om onder andere hard te werken, en ontzettend gemotiveerd te zijn. Werkgevers zoeken namelijk mensen die een uitdaging met beide handen aannemen.

Mocht je op zoek zijn naar een vacature, dan heeft dit uitzendbureau in Maastricht, voor veel verschillende branches een mogelijkheid voor je, denk bijvoorbeeld aan: de industrie, zorg, detailhandel, dienstverlening maar ook de logistieke dienstverlening is op zoek naar veel werknemers.

Wat heb je nodig om te kunnen solliciteren?

 • Je naam, telefoonnummer, e-mailadres en adres.
 • Ook is een volledig ingevuld cv (curriculum vitae) belangrijk.
 • Extra vaardigheden geleerd? Vul die ook in op het cv.
 • En als laatste is een oprechte, duidelijke motivatie brief belangrijk. Dit geeft namelijk de eerste indruk.

Beoordeling ATwerkvandaag

Het bedrijf krijgt op Google 5 van de 5 sterren. Hiervan zijn het allemaal uitgebreide reviews plus ze zijn allemaal geverifieerd – InfoReview werkt namelijk uitsluitend én alleen met deze recensies. Mensen dus al langere tijd zeer te spreken over ATwerkvandaag!

Meest gewaardeerde beoordeling

“Goede en duidelijke communicatie met als resultaat een passende baan m.b.t. capaciteiten en persoonlijke voorkeuren. Bij veel andere bureaus geweest en telkens, maar geen baan gevonden die aansloot bij mijn persoonlijke plaatje. Bij ATwerkvandaag wordt er echt specifiek gekeken wat het beste past bij jou en dit is vooral waarom ik het zou aanbevelen aan iedereen.” – Max

Beste beoordeelde kwaliteiten:

 • Duidelijke en goede communicatie
 • Persoonlijke aanpak
 • Ontzettend eerlijk
 • Professioneel
 • Oplossingsgericht

 • Jarenlange ervaring

Raden wij ATwerkvandaag aan?

Ja, we raden zonder te twijfelen ATwerkvandaag aan! Door het ontzettende jongen, maar vooral dynamische, team zullen ze altijd de volledige honderd procent geven om iedereen weer op de arbeidsmarkt te krijgen. En dat lukt ze ook ontzettend goed, mede daardoor hebben ze op onder andere Google een review-rating van vijf uit de vijf sterren. Dit alles komt ook omdat ze zeer persoonlijk contact hebben met de klanten, hierdoor weten ze ook beter waar de mensen écht naar op zoek zijn als nieuwe baan. Waarna ze kunnen gaan overleggen met verschillende werkgevers. Dit zijn een aantal van de beste punten van ATwerkvandaag, mocht je er meer willen lezen? Klik dan op de knop hieronder!

Bezoek de website
ATwerkvandaag
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als ATwerkvandaag je review op InfoReview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor verhuur op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor verhuur kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Autoverhuur de Mulder en Madame Boudoir

Bekijk de reviews van deze bedrijven