Bouwradius

Informatie

  • Bouwradius
  • Trainingen
  • Engelandlaan 74, 2391 PN Hazerswoude-Dorp
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Bouwradius review

Rapid '54 review

Bouwradius is er voor iedere ondernemer die zich bevindt in de bouwsector. Ze verzorgen training voor alle lagen binnen je onderneming. De cursussen en opleidingen dei Bouwradius aanbiedt, zijn echt maatwerk. Ze worden passend gemaakt voor jouw personeel zodat het optimale uit de training gehaald kan worden. Of het nou gaat om steigerbouw opleidingen, managementtrainingen of bijscholingscursussen voor op de bouwplaats, je bent bij Bouwradius aan het juiste adres! Ze doen er alles aan om werkgevers en werknemers te steunen in hun ontwikkeling.

De trainingen en cursussen van Bouwradius worden uitsluitend geven door professionals in het vakgebied. Hierdoor zorgen zij ervoor dat alle ontwikkelingen binnen de bouw & infrasector te kunnen brengen door middel van doelgerichte trainingen en adviseringen. Zo zorgt Bouwradius ervoor dat alle werknemers op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen en meteen kunnen toepassen in hun werkveld. Alleen op deze manier is het mogelijk het optimale resultaat te behalen. De efficiëntie en effectiviteit van de cursussen en trainingen die gegeven worden door Bouwradius, wordt gewaarborgd door trainers en adviseurs met jarenlange praktijk ervaring. Zij zorgen ervoor dat iedere training uniek is en wordt afgestemd op de behoeftes van jouw onderneming en werknemers.

Beoordeling Bouwradius

Bouwradius heeft reviews gekregen op verschillende platformen, waaronder Springest en Facebook. Op Springest hebben zij de meeste reviews gekregen. Hier hebben zij 7.7/10 gekregen uit meer dan 70 reviews.

Meest gewaardeerde beoordeling

“Goeie training. Praktijk voorbeelden kunnen delen. Discussies over hoe te werken met steigers en hoe. Jaren lang verkeert gedaan na nu niet meer. Is aan te raden voor collega’s. Dit voorkomt misschien ongelukken in de toekomst’’ – Peter

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Trainingen worden gegeven door professionals
  • Iedere training is uniek
  • Veel keuze in opleidingen en cursussen
  • Voor ieder niveau een opleiding beschikbaar
  • Nemen de tijd voor iedere kandidaat
  • Mogelijk op locatie of extern

Waarom raden wij Bouwradius aan?

Bouwradius is een van de koplopers op gebiedt van trainingen en cursussen in de bouw & infrasector. Ze verzorgen trainingen en cursussen op ieder niveau die gegeven worden door professionals in het vakgebied met meerdere jaren ervaring. De opleidingen die zij aanbieden zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren werknemers nog iets bijleren. De cursussen en opleidingen die gegeven worden, worden op maat gemaakt. Hierdoor zorgt Bouwradius ervoor dat iedere training uniek is en dat het aansluit bij de wensen van de werkgever en werknemers. Bouwradius is op de hoogte van alle ontwikkelingen in hun vakgebied en willen door middel van hun trainingen ervoor zorgen dat alle bedrijven in de bouw & infrasector niet vastlopen in hun eigen ontwikkeling.

Bezoek de website
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen  hebben in jouw bedrijf. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal verkopen van jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Raambekleding Nederland je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor dienstverlening op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf gebruikt worden. Ook voor dienstverlening kan dit zijn vruchten afwerpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om content van je dienstverlening verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe klanten aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende dienstverleningen onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Everybody Frank en Maastricht University.

Bekijk de reviews van deze bedrijven