Paul Knip Keukens review logo

Informatie

  • Paul Knip Keukens
  • Keukenadviseur / Keukenwinkel
  • Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

Bekijk website

Paul Knip Keukens review

Rapid '54 review

Paul Knip Keukens helpt klanten al meer dan 25 jaar aan keukens in Limburg. Gelegen in Echt is de keukenwinkel van Paul Knip vanuit overal in Limburg goed bereikbaar. De showroom van Paul Knip Keukens is een goed startpunt om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe droomkeuken en geadviseerd te worden over de mogelijkheden.

Maar Paul Knip Keukens staat vooral bekend om zijn klantvriendelijk en persoonlijke aanpak. Door zijn lange ervaring denkt Paul Knip als keukenexpert mee met zijn klanten en wijst hij hen op praktische bezwaren. Zo houd hij rekening met jouw specifieke keuken en budget. Paul Knip Keukens biedt verschillende diensten aan. Zo kunnen zij een oude keuken demonteren, vloeren aanleggen en een nieuwe keuken monteren en betegelen. Zij zijn er niet alleen voor nieuwe keukens, Paul Knip Keukens doet ook keukenrenovaties.

Beoordeling Paul Knip Keukens

Paul Knip Keukens staat genoteerd op verschillende platformen waar reviews achter gelaten kunnen worden. Onder andere Google mijn bedrijf en Klantenvertellen.nl vallen hieronder. De beschikbare reviews zijn uiterst positief en leveren een gemiddelde score op van 5/5.

Meest gewaardeerde beoordeling Paul Knip Keukens

Paul heeft in alle rust met ons meegedacht over wat voor ons de meest perfecte en meest efficiënte keuken zou kunnen worden in de ruimte en het budget wat wij hiervoor beschikbaar hadden. Dit is heel goed gelukt! De keuken is naar tevredenheid geplaatst. Uiteindelijk hebben we voor 2 kleine lekkages aan de afvoer moeten terugbellen. Dit is door Paul meteen opgepakt en binnen een uur was er een monteur aanwezig die beide lekkages keurig heeft gerepareerd.

Wij gaan de komende jaren genieten van onze prachtige nieuwe keuken en danken Paul dan ook voor zijn advies in deze. Al met al een zeer tevreden klant. – Ellen

Beste beoordeelde kwaliteiten:

  • Veelzijdig assortiment
  • Meedenkend
  • Hoge kwaliteitsproducten voor een mooie prijs.
  • Keurige montage service
  • Persoonlijke aanpak
  • Vakman met liefde voor keukens

Doe inspiratie op bij Paul Knip Keukens

Bij Paul Knip Keukens kun je elke keukenstijl bekijken en kiezen die je wilt. Zo kun je kiezen voor een moderne, landelijke, design of klassieke keuken. Maar het ontwerpen en plaatsen van een industriële, luxe of Villeroy & Boch keuken is ook mogelijk bij Paul Knip. In de showroom en op de website van Paul Knip Keukens komen al deze stijlen naar voren.

Maak een afspraak voor een bezoekje aan de showroom van de keukenwinkel en stel jouw droomkeuken samen. Het is niet nodig om voor één keukenstijl te kiezen. Paul Knip Keukens levert maatwerk en maakt het mogelijk elementen van verschillende keukenstijlen te combineren. De werknemers van Paul Knip brengen jouw ideeën tot leven en kunnen je een 3D-ontwerp van de geplande keuken laten zien.

Bekijk de website
Rapid '54 review

Uw bedrijf ook op Inforeview.nl?

Kies verschillende pakketten

Via Inforeview.nl is het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Deze onafhankelijke klantervaringen zorgen ervoor dat  mensen meer vertrouwen in een bedrijf als Primex BV. Deze toename in vertrouwen zal ervoor zorgen dat het aantal geïnteresseerde in jouw bedrijf zal gaan stijgen. Dankzij de social media- koppeling wordt het heel eenvoudig om beoordelingen te delen op verschillende kanalen. Bovendien dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Ben jij net als Paul Knip Keukens ook benieuwd naar de voordelen die Inforeview.nl je kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button!

Bedrijf aanmelden

Wil je net als Paul Knip Keukens je review op Inforeview?

Verzamel beoordelingen

Bekijk de andere reviews voor woning dienstverleners op Inforeview!

Inforeview kan voor vrijwel elk bedrijf een positieve impact hebben. Ook voor andere partijen die je aan een mooi huis kunnen helpen. Zo kan Inforeview gebruikt worden om informatie over jouw onderwerp verder over het internet te verspreiden en daarmee nieuwe gebruikers aan te trekken. Op onze website hebben wij dan ook voor verschillende bedrijven onze diensten uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn deze pagina over Paul Knip Keukens, maar ook andere pagina’s zoals BRUIS architectuur en Van Cromvoirt Makelaars Voor meer informatie neem contact op.

Bekijk de reviews van deze bedrijven